vriendelijk personeel, zowel tandartsen als mondhygiënisten en ondersteunend personeel; zijn ook zeer betrokken. Ook in ieder geval twee tandartsen (die ik ken) goed als je tandarts-angst hebt.
Vriendelijke behandeling,geen of bijna geen wachttijd
mijn ervaringen zijn wisselend. wisselende artsen de laatste tijd helaas. dit doet noch arts noch cliënt goed.
Altijd correct behandeld Bij problemen zijn ze er ook klaar voor om de juiste stappen te zetten(bijv direct bellen met kaakcihrug) bij grote problemen
Ik vind het vervelend dat ik voor de derde keer een andere tandarts heb en dat mij dat niet voor de behandeling wordt verteld. Ook over wat er exact gebeurd is, is er geen eenduidig verhaal. Mijn niieuwe tandarts kwam erg onzeker op mij over, maar dat kwam waarschijnlijk doordat hij pas net binnen is. In januari wordt er een vulling geplaatst, dus kan ik hem pas beoordelen.
Assistente was zeer vriendelijk en begrijpend
Prettig ,ik had de laatste tijd een vrouwelijke tandarts...Deze beviel mij beter dan de persoon die ik er voor had....aardig man maar ik was de trap nog niet af ,of de vulling viel er al uit.,en dat meer dan 1 keer...Ook de protese maker is een prima kerel...De bali assistenten zijn ook vriendelijk en correct.
????
Geeft een gevoel van junioren en weinig binding met de klant. Moeilijk afspraken inplannen en altijd weer met een andere tandarts
Kundig en zeer vriendelijk
Ik vindt het lastig weer een andere tandarts te krijgen,het het wordt pas verteld aan de balie Ik wil hier van eerder op de hoogte zijn
vriendelijke mensen. Heb soms wel het idee dat niet alle tandartsen de ervaring hebben voor de juiste behandelingen
nadeel kan alles horen over andere patiente vanaf de balie ookin de behandelkamer luid ruchtig .zat iemand vies te rochelen. niet aangenaam
geen ontvangst en lekkages in de hal
Ik ben heel goed geholpen niet leuk een kies trekken maar de tandarts vroeg elke keer of het nog ging en anders wachten ze even of spoot verdoving bij als het zeer ging doen prima gedaan
Alleen...…….. ik maak een afspraak omdat ik wat kleine irritaties had/heb, en deze voor dde feestdagen weg wil hebben Direct met voorrang (4 werkdagen) afspraak er tussen gezet. Wortelkanaalbehandeling . Bedankt en uw volgende afspraak is over 7 weken (???) Zijn de irritaties dan nu ineens weg dan
Tandarts ronald kensmill heeft me over mijn angst voor de tandarts geholpen. Was een topper.
Normaal gespreken ben ik erg te spreken over jullie, de tandarts en ook de mondhygiënist. Maar laatst was mijn prothese kapot en bracht ik hem voor reparatie. Toen ik het kwam ophalen kreeg ik waar iedereen bijstond over de balie aangereikt, ik had het zelf prettiger gevonden als dit even apart was gebeurt.
Super!
Fijn nagekeken. Alleen wat ik minder fijn vind is dat ik na het reinigen van mijn gebit nu een rekening krijg terwijl ik dat eerder nooit kreeg. En dat dit van tevoren niet besproken is.
Prima en deskundig geholpen. Ik kon snel terecht
Prima vakkundig en gemotiveerd personeel
Marisstraat 2
3131 GM Vlaardingen
Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terrecht voor alle tandheelkundige behandelingen.Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.