Tandarts komt kundig over, geen pijn gehad tijdens en na behandeling, kan ik helaas niet zeggen van assistente. Zij deed onverschillig hard in mijn gehemelte drukken met soort afzuiger en dat diverse keren zodat ik na bijna een week nog steeds last ervan heb.
Nu al 2x geen tandsteen verwijdert dit zou wel gebeuren Tijd was wel aangevraagd ( belachelijk) Ga nu op zoek naar andere tandarts waar het geen fabriek is En gewoon bij controle wel tandsteen wordt verwijderd
In deze coronatijd naar de tandarts, dat is best eng. Maar je kunt het niet blijven uitstellen. De manier qaarop de maayregelen genomen zijn geeft een zeer veilig gevoel. Los daarvan vjnd ik MZC vriendelijk personeel hebben.
vriendelijke persooneel Goede uitleg
Ik vroeg om tandsteen verwijderen met zout oplossing kon niet ,daar moet ik weer een nieuwe afspraak voor maken
Het is een fijn, schoon mondzorgcentrum. - Ik had als eerste om 8.00u een afspraak en moest alsnog 10 min wachten terwijl er niemand voor mij was. - Wat ik lastig vind ik het advies wat van tandarts tot tandarts en assistent tot assistent verschilt. Een voorbeeld was poetsadvies bij gevoelig tandvlees: tandarts A zegt poets altijd verticaal (ipv horizontaal over je tanden heen gaan) en tandarts B zegt dat horizontaal poetsen beter is.
Vriendelijke duidelijke en behulpzame mensen Goeie info en vragen worden goed beantwoord Blij dat ik na 15 jaar een tandarts heb gevonden die het ook snapt en alle info geeft die je nodig heb
Perfect behandeld geen pijn of iets.
Bij de ingang goede controle, voorbereiding en voorzorgsmaatregelen. Alle personeelsleden waren vriendelijk en professioneel. Er hing een goede sfeer.
Geweldig!!!!! Goed maatregelen genomen voor de Corona.
bij ontvangst netjes geholpen en aan de balie ook.
Alles top geregeld!!
Je vraag je af welke tandarts heb ik nu weer.
Foto's zijn recent gemaakt bij een vorige tandarts. Maar nu kan er niets gedaan worden, zonder dat zij foto's hebben gemaakt.
Positief in deze voor iedereen moeilijke Coronatijd. Duidelijk, proffesioneel en met Voldoende persoonlijke benadering. Kortom; heel tevreden!!
Problemen gehad met achterover liggen maar bij deze man erover heen gekomen tot dusver.
Vriendelijke begroeting Duidelijke uitleg Korte wachttijden En correcte behandeling
Prettig geholpen
Ontzettend aardige mensen. Luisteren goed en geven duidelijk advies.
opgewacht bij de deur met voorzorgsmaatregelen en vragen.voelde goed aan
Heel erg vriendelijk geholpen hartelijk bedankt voor uw moeite
Goede ontvangst en hygiëne maatregelen en perfecte behandeling.
altijd goed behandeld
Ik ben met een goed gevoel ontvangen, ben prettig geholpen en heb goede uitleg gekregen.
Marisstraat 2
3131 GM Vlaardingen
Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terrecht voor alle tandheelkundige behandelingen.Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.