lieve tandarts, een spaanse dame, die zou ik wel willen houden!
Door een bepaalde behandeling eerder, heb ik een angst opgelopen voor een bezoek aan de tandarts. Iedere keer als ik daar kom, ben ik zenuwachtig. Door dit te delen met de tandarts en de assistente, houden zij er rekening mee; door elke handeling uit te leggen, even een hand op mijn schouder met de woorden "gaat het?", "als er iets is, linkerhand omhoog" en ze zeggen het als ze bijna klaar zijn. Zo weet je waar je aan toe bent. En dat vind ik het fijne van deze tandarts; het je gerust stellen en even die hand op je schouder. De tip die ik voor anderen dan ook graag mee wil geven: geef het aan bij de tandarts als je een angst hebt.
Goede ervaring met deze praktijk.
Professioneel (zeker ook tijdens Corona) Vriendelijk personeel van balie medewerkster tot tandarts. Geen onnodige behandelingen. Duidelijke uitleg (ook voor kinderen) over behandelingen. Wij zijn zeer tevreden!
Heel relax en met een gezellig babbeltje. Super vriendelijk en gastvrij personeel. Ondanks de Covid19 toch gezellig en spontaan. Goed beschermt en 1.5 mtr daar is hoed voor gezorgt. Bedankt en tot de volgende keer.
Fijne ervaring zoals altijd!
vriendelijk en snel
Regelmatig ben ik pas 20 min later dan de afgesproken tijd aan de beurt.
Vriendelijk, duidelijk, professioneel
Prima op tijd behandeld, vind ik altijd wel heel prettig. Het was enkel een controle afspraak maar er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Wel fijn, want ik vijd de tandarts eigenlijk vreselijk.
Om te beginnen heb ik te lang zonder duidelijke reden moeten wachten (20 minuten) tot ik aan de beurt was. Mij is niet vooraf gevraagd of ik akkoord was om mijn gebit te reinigen. In het verleden heb ik meermalen aangegeven hier geen prijs op te stellen. Vriendelijke groet, Mark Leussink
duidelijke info vriendelijke mensen professioneel
moest eerst even wennen dat ik weer een andere tandarts heb, maar deze keer ging het prima
Prettig
i.v.m. corona goede service en goed geholpen. Een minpuntje, de tandarts heeft wel handschoenen aan maar worden deze bij elke nieuwe klant ook weer vernieuwd of was de tandarts met dezelfde handschoenen zijn handen.?
Niet lang hoeven te wachten en vlot geholpen. Prettig.
Keurig ontvangen. Goede maatregelen wbd. Corona. Bezoek is vlot en naar tevredenheid verlopen.
Steeds weer prettige samenwerking met het personeel
Ik kom al een paar jaar bij suzanne en tandarts coral en ben over hun allebei zeer tevreden . Door suzanne zijn mijn tanden weer schoon en coral is een vriendelijke deskundige tandarts ....voor mij geen andere meer
Ik kan deze niet goed invullen want in deze tijd is het onpersoonlijk respectloos en angst .
Nette hulp van vriendelijke assistentes en ook de behandeling voelde goed.
Zeer fijn
Marisstraat 2
3131 GM Vlaardingen
Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terrecht voor alle tandheelkundige behandelingen.Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.