Tandarts Koral is kundig en zeer vriendelijk. Tandartsassisente super lief en geeft goede begeleiding!
Deskundig, professioneel, vriendelijk en snel.
Jammer dat er iedere keer een andere tandarts is
Ben niet verder geweest dan de entree, reparatie afgegeven en ook weer opgehaald beneden bij de deur, dus weinig te vertellen.
De afgebroken kies is hersteld maar 2 dagen later brak het opgebouwde stuk er al weer af. Vraag mij af of dit wel gefactureerd wordt.
Altijd vriendelijk ontvangen en goed geholpen
Ahmed is altijd vriendelijk. Ik ben als de dood voor naalden maar hij weet ze goed te zetten zodat ik er weinig last van heb. Voor ik het weet sta ik alweer buiten.
Zo val ik in herhaling
Je wordt vriendelijk geholpen en de behandeling zelf is prima in orde.
Doet haar werk met passie en straalt een enthousiasten uit wat doorstraalt naar de assistente. Niets is teveel en ze heeft een kundigheid die niet te overtreffen is. Geweldig dat ik bij zo’n arts onder behandeling mag zijn. Vol vertrouwen.
Is goed
Vriendelijk personeel en een kundige tandarts.
Ik ben goed behandeld
Hele vriendelijke tandartsen en leggen alles goed uit
Super begripvol en zeer zorgvuldig!
Geen liefhebber van tandartsbezoek echter al jaren met veel vertrouwen naar zowel de tandarts als mondhygieniste
Eerste keer bij deze tandarts was een fijne ervaring
Niets negatiefs te melden.
Ben altijd goed behandeld
Heel fijn geholpen
Hele goede tandarts . Geweldige preventie assistente Suus
Altijd fijne ervaring met tandarts Coral en preventie assistent Suzan. Altijd op tijd met de afspraken.
Halfjaarlijkse controle op tijd volgens afspraak. Kundige tandarts en vriendelijke assistente/mondhygiënist.
Zeer positief
Marisstraat 2
3131 GM Vlaardingen
Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terrecht voor alle tandheelkundige behandelingen.Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.