Ik vond dat we best lang moesten wachten 20 min na onze afspraak waren we pas aan de beurt. Voorheen werd het tandsteen verwijderd tijdens de controle en waren daar geen extra kosten aan verbonden nu moet ik daar een aparte afspraak voor maken en ben ik dus wel extra kosten kwijt. Ik vind dit erg jammer.
Woordt goed behandeld tevreden
Mijn en mijn kinderen ervaring waren altijd goed. Ik kreeg de goede informatie.
Goed geholpen
Ook in "coronatijd" de nodige maatregelen voor veilge behandeling.
De behandeling bij de mondhygiëniste verliep uitstekend; de gebitsreiniging werd correct uitgevoerd. Ik vind de wachtruimte een kille uitstraling hebben te zakelijk overkomen. Mag allemaal wat gezelliger wat mij betreft.
Zeer deskundig behandeld voel mij gerust bij de behandeling.
Goede ervaring
Perfect behandeld, alles wordt goed uitgelegd.
Door een groot personeelsverloop de afgelopen jaren is er geen duidelijk beeld te vormen over de capaciteiten van de behandelaars
Smorgens gebeld voor spoed en smiddags terecht. Altijd goede service en zorg!
Goed geholpen..fijne medewerkers
Goede ervaring
Ik had een probleem dat niet acuut was, maar toch snel geholpen doordat er een plekje vrij kwam.
Al het personeel zowel aan de balie, tandarts en assistentes zijn vriendelijk. Tandarts neemt de tijd en geeft goede uitleg wat en waarom hij dat doet.
Ben super blij met mijn tandarts!
Het is een super fijne tandartspraktijk. Je wordt er goed geholpen, en op je gemak gesteld.
Heb mij vroegtijdig aangemeld Met kiespijn , maar mijn eigen tandarts. Werd verwezen naar een ander een stage loper? Heeft voor mijn gevoel maar wat gedaan . Heb nu erger Last van gehad loop 4 dagen met een opgezwollen gezicht .waarschijnlijk kwam hij er niet uit .verwees mij naar een andere .en je kent het die heeft natuurlijk een wachttijd van paar dagen !!!!
Wordt echt gestoord van die nutteloze maatregelen als suffe vragen beantwoorden en temperatuur meten daar waar absoluut niet nodig. Ik kom voor een bijstelling van mijn gebit, daar is de tandtechniker geweldig goed in en daar kom ik voor!!!
aanbevelenswaardig bij anderen
Goed begeleidingen, netjes,ik ben ☮️
Superieure behandeling door tandarts João en Assistente Cisca ondanks de vervelende wortelkanaalbehandeling van 1 1/2 uur. De kroon zit super Klein minpuntje is dat het toilet is gesloten. Opzich wel begrijpelijk met het hedendaagse Corona , mijn vrouw heeft nogal last met plassen Ikzelf een prostaat probleem (veel plassen)
Marisstraat 2
3131 GM Vlaardingen
Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terrecht voor alle tandheelkundige behandelingen.Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.