Wel zelf moeten bellen voor een controle afspraak , normaal altijd een berichtje.
Fijn geholpen
Direct geholpen, op afspraak tijd, vriendelijk en deskundig
Ik vind na de verhuizing van het weeshuis naar de nieuwe locatie een hele slechte zet. Het is er koud en kil. Behandelkamers zijn veels te klein. Stoelen zijn vies en oud. Voor mensen die angst hebben voor de tandarts lopen gelijk weg.
Erg begripvol als je angst heb nemen de tijd stellen je op je gemak zodat het wat van je angst wegneemt en vertellen ze wat ze gaan doen tijdens de behandeling
Prettige sfeer ,afspraak op tijd, vriendelijke mensen. Dit was mijn eerste afspraak en het is goed verlopen.
Een mooie en klantvriendelijke omgeving en nog deskundigheid ook!
Werd vriendelijk ontvangen,bij de behandeling werd de tijd genomen, kreeg een folder en een prijsopgave mee en de volgende behandelingen werden meteen ingepland
Mooie en open lokatie, waarbij je direct bij binnenkomst bij de receptioniste je welkom voelt. Zowel assistente als tandarts waren nieuwe gezichten voor ons, absoluut zeer positief ervaren. Tot over 1/2 jaar!
Keurig op tijd geholpen. Kwam voor de eerste keer bij deze tandarts halfjaarlijkse controle. Tandarts luisterde goed gaf als advies gebit te laten reinigen, dat is standaard bij de halfjaarlijkse controle. Volg week gebeurt dit. Kleine opmerking: de communicatie verloopt ietwat stroef, taalbarriëre. Ik ben tevreden!
Kundig, goede uitleg, tevreden.
De eerste keer op deze locatie. Goede indruk, mooi en schoon. Vriendelijke mensen. Alleen was mijn afspraak verzet i.v.m. Het renoveren van de praktijk (dacht ik). Ik ben benieuwd hoe mijn ervaring de volgende keer is. Hoop op de zelfde tandarts, dat schept een vertrouwen en band.
Fijne ontvangst ruimte Tijdens behandeling duidelijke uitleg
Mooi en nette locatie. Vriendelijk medewerkers.
Goed behandeld..!!
Snelle en goede behandeling in zeer nette praktijk
Tandarts is voor velen een vertrouwens persoon omdat cliënt meestal niet ter zake kundig is. Dus dan is uitleg (voor zover dat gewenst is of gevraagd wordt) belangrijk. En als er overleg gevoerd moet worden met derden tussen afspraken door dan moet dat wel gebeuren en terug gekoppeld worden en daar ontbreekt het wel eens aan. Althans in mijn geval. Dan moet je oppassen niet kwaad weg te lopen maar ter plekke de mensen er mee confronteren en in zo'n geval kwam het ook weer goed (voor zover wij nu kunnen beoordelen). Daarnaast speelde ook mee het snel achter elkaar 'verdwijnen' van aantal tandartsen + wijziging in locatie etc.
Ik vind het top
De tandarts was heel serieus en lief, ik ben erg bang, de assistente was ook heel goed, ik heb het als een goede ervaring ervaren!!!!
prima en snelle controle
Een zeer snelle controle er werd in mijn mond gekeken en klaar was het .Normaal werd er altijd grondig gekeken
Goed geholpen en de kinderen vonden het leuk
Te grote praktijk met minder persoonlijke benadering en persoonlijke aandacht/contact voor de patiënt. Grote ruimtes die ingedeeld zijn met kleine hokjes. Een soort van commerciële tandartsfabriek door veel samenvoegingen van kleinere praktijken met elkaar, erg jammer voor het persoonlijke contact. Praktijk is onderdeel van Colosseum Dental Benelux en heeft 130 andere praktijken. Tandzorg die ik heb ontvangen was daarin tegen erg goed te noemen!!
Marisstraat 2
3131 GM Vlaardingen
Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terrecht voor alle tandheelkundige behandelingen.Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.