Je wordt er vakkundig behandeld door aardige mensen9
Het feit dat assistent het uitgebreid over de kamer van haar dochter op de Adelaarsstraat heeft, en jezelf met je mond open op de stoel ligt, gaf me wel even te denken of ik er wel goed aan had gedaan om deze praktijk te nemen. Laat ik het een kans geven.
Prima en vriendelijke tandarts
Prima, vlot, afspraken zijn goed in te plannen en er wordt secuur gewerkt.
Het is er altijd goed verzorgt. men neemt ook de tijd.
Er is altijd een arts beschikbaar voor urgente gevallen.
Wat onduidelijk gedoe omtrent het aanbrengen van een klikgebit: Ja voorgebit boven kan het ook, voordeel: veel meer smaak daar verhemelte niet meer word afgedekt. Dat m'n verzekering er waarschijnlijk niet aan wil ( 77)lijkt aannemelijk. Op mijn vraag wat het ongeveer kost bij zelf betalen word geantwoord: duizenden zonder verdere uitleg. Ben zeer benieuwd of de toezegging:Ja, je( geen U )krijgt een nieuw ondergebit bij het aanbrengen. van een klikgebit word waargemaakt.
Peter is een zeer kundige tandarts, is recht door zee en gaat altijd voor resultaat, rekening houdend met de situatie van de patiënt. Top!!
Duidelijk efficiënt en klantvriendelijk, Maar veel wisseling van personeel.
Ik werd de afgelopen keer prachtig op tijd geholpen en vriendelijk behandeld.
Vriendelijkheid, geduld en optijd geholpen
Behandeling door de tandarts was super goed . Aanmelden bij de service balie was prima.
Vriendelijk en kundig personeel.
Zeer tevreden over mijn tandarts!
Zeer vriendelijke en kundige tandartsen en assistentes.
Ik word altijd snel en goed behandeld. De mensen zijn ook erg vriendelijk en bij tandarts is top!
Slechte bereikbaarheid, een telefoon die een uur te laat aan gaat en een uur te vroeg weer uit en te korte openinfstijden
Was angstpatient. Zowel de arts, Matthijs Limburg, als de assistentes en technici professioneel en zeer correct. Jammer dat de wachtkamer in de doorloop zit, maar daar kan de tandartsenpraktijk niks aan doen.
Op tijd, deskundig, vriendelijk
Goede service. Oog voor detail. Zorgvuldig
Bezoek aan mond hygiënist en 6 maanden controle bij tandarts. beide bezoeken zijn goed verlopen en naar mijn tevredenheid. Er bleek nog polijstresten op mijn gezicht te zitten, maar dat is door de tandarts gereinigd.
Eerste Oosterparklaan 76 78
3544 AK Utrecht