Bij mij is een all on 4 gebit op mijn bovenkaak geplaatst. Vanaf het eerste begin tot de dag van vandaag is de begeleiding van zowel Peter Ligthelm als Han van Dijk (Amersfoort, implanteloog) uitstekend geweest. In de opstartfase heb ik wat te lang moeten wachten en leek het alsof de twee elkaar wachtten. Toen de behandeling eenmaal werd begonnen werden de afspraken goed op elkaar afgestemd. Ik heb inmiddels de all-on-4 bijna een jaar en ben heel blij met de keuzes die we samen hebben kunnen maken. Ook de nazorg is prima.
Goed contact goede info goede relatie
Ik kom al jaren bij het MZC Oosterparklaan en ik ben erg tevreden met mijn tandarts. Leuke vent en eerlijk. Goede zorg en ik ga altijd met veel vertrouwen naar hem toe. Dat is wel eens heel anders geweest.
deskundigheid en klantvriendelijk zijn de steekwoorden
Goede ervaring, deskundigheid en kennis
Ik had een afspraak in mijn agenda staan, maar die bleek foutief. Los van de schuldvraag, werd het “gewoon” opgelost en kon ik terecht bij de mondhygiëniste en de tandarts. Heel fijn.
Er wordt altijd heel goed geluisterd door de assistenten en mijn arts is gewoon een bijzonder mens, zoals hij met patienten omgaat is uniek!!
Vriendelijk personeel, schoon en keurig op tijd, volgens afspraak geholpen.
geen geweldige tandarts en ik heb de indruk dat we met jullie systeem net iets sneller komen dan 1x /half jaar, terwijl dat niet nodig is...
erg tevreden
vaak onnodige behandelingen om factuur c.q. omzet te verhogen.
Contact gehad via email ivm vakantie, snelle en goede reactie. Kon erg snel terecht en klachten werden goed serieus genomen. Duidelijke informatie gekregen
Altijd vriendelijk is er iets kan je altijd bellen.
kundig en duidelijk advies en vriendelijk personeel.
Tandarts en mondhygiene geven goede uitleg
Altijd een fijn ontvangst en goede behandelingen
Ik ben bekwaam en vlot geholpen
Mijn ervaring bij het MZC is over het algemeen prettig. Er werken goede vriendelijke ervaren mensen. Ik ben zelf heel erg tevreden over Margreet (hoop dat ik de goede naam vermeld heb)Zij werkt alleen op de woensdag en zij heeft mij heel goed bijgestaan toen ik een prothese kreeg.
Eerste Oosterparklaan 76 78
3544 AK Utrecht