Vriendelijk, deskundig, duidelijke uitleg wat er ging gebeuren en antwoord op mijn vragen.
Fijne tandarts, vriendelijk personeel.
Vriendelijke ontvangst, snel geholpen.
eskundig en vriendelijk personeel.
Vakkundig en vlot geholpen. Prettige sfeer. Aardige preventieassistente en tandarts.
Prima praktijk,ben er tevreden over.
Vriendelijk en deskundig
Ik ben zeer tevreden over de verzorging van mjjn ge bit.
Vriendelijk en meelevend
super aardig personeel
Goed na een aantal verschillende tandartsen bij jullie te hebben gehad loop ik nu onder behandeling bij peter en bij hem wil ik ook blijven mijn dochtertje van 4 ging laats ook voor het eerst mee en peter stelde haar erg op haar gemak en ze was niet bang ze vond het zelfs leuk
Super ervaring! Er werken goede professionele tandartsen. Waar ik vooral blij mee ben dat je daar een vaste tandarts en mondhygiëniste hebt. :)
Op tijd en vriendelijk geholpen
Ik ben hier uit nood/spoed terecht gekomen en blij dat ik zo snel en goed behandeld ben. Vooral Matthijs vind ik zeer bekwaam en een prettig rustig persoon die goed uitlegt wat hij gaat doen.
vriendelijk ontvangst, flexibel ( ik was iets later door t verkeer), tandarts stelde echter niet veel vragen
Vriendelijke tandarts, ook goed in de omgang met kinderen.
Vriendelijke tandarts. Geeft veel uitleg waardoor je goed weet wat er gaat gebeuren. Heel fijn!
Eerste Oosterparklaan 76 78
3544 AK Utrecht