zeer precies en vriendelijk geholpen.nog nooit zo'n goed passend kunstgebit gehad. echt vakmanschap
Ziet er netjes uit
goed en zorgzaam
Goede tijden om vanaf 8 uur te komen en afspraak om 8 uur te hebben maar niet gelijk om 8 uur dan ben je pas kwart over acht aan de beurt bij voorbeeld
1. Communicatie is voor mij lastige punt, ik ben namelijk doof. Mondkapje is probleem. Moet kunnen liplezen. 2. Informatie en presentatie vind ik ingewikkeld, jullie zullen meer tijd moeten nemen wanneer ik kom. Bij de volgende afspraak zal ik mijn begeleidster moeten meenemen voor gesprek. 3. Ben behandeld door Turkse tandarts als ik goed begrijp de Turkse achternaam. 4. Informatie over de kosten vind ik ook ingewikkeld. zal mijn begeleidster volgende keer moeten meenemen. 5. Ik vind het ook vervelend dat er steeds tandarts komen en gaan. Degene die mij heeft behandeld is voor de 4e tandarts.
zeer vriendelijk personeel en altijd prima naar wens geholpen
Fijne praktijk, medewerkers altijd aardig, ook voor de kinderen, iedereen gaat altijd met plezier naar de tandarts!
Sinds ik bij deze tandarts ben heb ik geen angst meer, zeer vriendelijk en professioneel. wanneer ik bel ivm een vraag of iets aan mijn gebit heb kan ik op zeer korte termijn terecht en bij pijn zelfs direct!Hele vriendelijke balie medewerksters die meedenken met het maken van een afspraak !!
Aardige tandarts die de tijd voor je neemt. Ook voor de kinderen prettig omdat ze alles uitleg. Die gaan graag mee!
Great and organized clinic
Ik ben erg blij met Annette en Shabona. Altijd vriendelijk en klant gericht!
prima wil met gezin overgaan alleen die dubieuze facturering ga ik even informeren
De loacatie is te klein, ik krijg bijna claustrofobie binnen. De facturatie is uitbesteed aan een dubieuze externe partij
Ik ben SUPER blij met deze tandarts.Iedereen is super aardig.En de tandarts zelf is helemaal geweldig.Ik ben zo angstig!! maar ze weet mij op mijn gemak te stellen.Dank hiervoor!!
Mosselsingel 1
2492TB Den haag