Niemand houdt ervan om de tandarts/mondhygienist te moeten bezoeken. Maar de service bij Mondzorgcentrum Leidschenveen maakt de hele sessie wel stuk verdraagbaarder.
Zolang deze tandarts hier is blijf ik bij haar en ass.Anette is ook heel behulpzaam ,denkt met de patiënten mee
Zij is heel vriendelijk, rustig en zorgvuldig. Ze geeft goede advies. De behandelingen doet ze op een prettige manier, nooit heb pijn en of irritatie gehad na en tijdens de behandeling. Ze communiceert heel helder. Gewoon een vertrouwe en prettige Mondhygiënist.
Na 2 jaar niet langs te zijn geweest nog steeds een prettige sfeer. Eindelijk ook meer vaste gezichten dan vroeger. Controle verliep snel.
Het was goed
Aardig en bekwaam personeel Goed geholpen Helaas duurt het alleen vaak wel lang voor ik terecht kan voor een afspraak
Goede tandarts, vakkundig en heel vriendelijk. Praktijk is goed bereikbaar.
netjes behandeld en schoon gebit.
toppie
Ik vind dat ze me daar heel goed helpen. Ze zijn ook heel vriendelijk.
Menar luistert naar je verhaal en is begripvol.
Ik ben zeer tevreden over mijn tandarts !
Prima en altijd tijd voor klanten
Klein puntje van kritiek Afspraak maken op korte termijn is bijna niet mogelijk je bent bang dat je kiespijn krijgt dan kan je een probleem hebben
Ik ben bij het mondzorgcentrum voor een behandeling bij het Mondzorgcentrum Leidschenveen geweest. Behalve dat de mondhygieniste vakkundig haar werk deed, was het ook prettig verblijf.
Ik werd vriendelijk en tijdig ontvangen. Daarna ben ik vakkundig en empatische, vanwege terugtrekkend tandvlees, geholpen.
Ik ben geholpen door de preventieassistente. Zij deed haar heel goed en vakkundig. Ze vertelde goed wat ze precies ging doen en waarom op een rustige manier.
Fijne vriendelijke sfeer. Je word goed geadviseerd en goed geholpen
goed uitgelegd zorgvuldig behandeld
goede zorg en op tijd
Ik ben vriendelijk, deskundig en professioneel behandeld.
Was op bezoek bij de mondhygiëniste. Werkt professioneel en is erg aardig. Goede adviezen.
Vriendelijk, professioneel