Goed en duidelijk in uitleg. Super geholpen
DIT DUURT LANGER ALS 30 SECONDEN
Na gebeld te hebben over kapot kunstgebit kon ik binnen 1 uur terecht en was deze met een half uur daadwerkelijk gerepareerd.
Mijn ervaring is zeer positief vanwege de goede ontvangst, goede hulp en professionaliteit
Goede uitleg over hoe alles gaat verlopen en het eindresultaat mag er zijn!
Heel goed, lieve mensen, heel geduldig
Wordt goed geholpen met een duidelijke uitleg.
Je wordt goed geholpen
Al sinds 1996 vaste klant bij jullie nog nooit slechte ervaringen gehad
goede begeleiding en uitleg , wat er gaat gebeuren .
Vriendelijk personeel, goede behandeling, fijne service.
Het was niet voor het eerst dat ik een prothese heb laten aanmeten bij De Grave. Ik werd wederom uitstekend behandeld voor een hele lieve en vriendelijke tandtechnieker.
Professioneel, deskundig en goede kwaliteit
Nog geen tien minuten binnen geweest en twee plastic dopjes op gebit geplaatst en een rekening ontvangen van €90,00, schandalig. Na reclameren rekening gehalveerd!!
Vanaf het eerste contact werd ik prettig en bekwaam voorgelicht. De behandeling verliep goed en is inmiddels zo goed als afgerond. Ben zeer tevreden.
In deze vervelende corana tijd, ben ik naar volle tevredenheid geholpen.
Heel goed geholpen,en het was nog gezellig ook. Er staat onderin door wie bent u geholpen,de naam weet ik niet meer maar de persoon was iets getint,vriendelijke man heb bij mijn angst weggenomen.
Snel geholpen, goede service!
**POSITIEF**
goed ,vriendelijk,en verstaat zijn vak
ik kon vlug een afspraak maken. Hoefde nooit lang te wachten. De dame die me hielp was erg vriendelijk
Klantvriendelijk en deskundig
De klant is nog koning, er wordt naar je geluisterd wat je wensen zijn, zeer goede vakmensen, PRIMA!!
ben uitstekend geholpen door uw medewerker in de afgelopen weken!
klantvriendelijk,duidelijke uitleg,geduldig.
kijkstraatweg 90