Ik werd goed voorgelicht wat de mogelijkheden en de kosten waren. Daarna snel en vakkundig geholpen.
Geweldig hoe uitgelegd werd hoe men te werk zou gaan. Ik wilde in principe geen klik prothese uit angst voor de behandeling. Door de prettige behandeling kan ik melden dat ik dit een ieder aan kan raden.
.....
Positief
Ben al jaren patiënt bij dit tandtechnisch centrum en altijd zeer goed behandeld door het aanwezige personeel.
Goede informatie schriftelijk en mondeling mbt proces en procedure implantaten
Je wordt goed geholpen en alles wordt precies uitgelegd.
Bijzonder klantvriendelijk. Nooit wachttijden. Ik ben heel erg tevreden.
Een deskundige behandeling
Niet naar mijn zin, ik vind het gebit niet lekker zitten ben twee keer terug geweest voor pijn punten dat is wel goed verholpen maar ik vind de boven kant te groot als ik niet goed op let dan val hij naar beneden ik moet het speeksel er goed tussen uit zuigen dan gaat het een beetje vast zitten stokbrood kan ik niet happen want dan klap het aan de achter kant naar beneden en zo zijn er meer dingen met eten ik eet niet meer lekker . ????????
vriendelijke mensen werken daar en de behandelingen zijn goed.
Zijn erg vriendelijk en kundig
Goed ontvangen goed gerust gesteld en goed behandeld
Keurige snelle reparatie gehad. Voelt goed.
Vriendelijke en kundige behandeling, kortom vakwerk!
Prima service . Snelle afhandeling en erg vriendelijk
Zoals altijd vriendelijk en vakkundig snel geholpen. Het e-mail adres is veranderd en dat ga ik bijstellen.
Er werd mij een oplossing geboden waar ik blij mee was.Snel geholpen en naar volle tevredenheid. Altijd goed geholpen en mee denken.
Heel tevreden
vraag dit als ik klaar ben ?????????????
Ik ben al jaren klant en ben zeer tevreden. Daarom ben ik weer terug. Ik
Vakkundig en vriendelijk
Mijn nieuwe kunstgebit zit als gegoten en kan er gelukkig alles weer mee eten.
kijkstraatweg 90
3223KB Hellevoet