Goede voorlichting en correcte behandeling
Prettige behandeling met een heel goed resultaat.
Ben al drie maanden met U bezig om een juiste factuur te krijgen op de juiste naam.Inmiddels eindelijk gelukt. Overigens had wel zo netjes geweest als U vooraf had gemeld wie de faktuur zou sturen.
Omdat het niet niks is wat er bij mijn is gebeurt,kan daar over niet vrolijk over praten.
Vriendelijk heid straalt eraf enorm leuke mensen fantastisch
Altijd vriendelijk en ik heb het volste vertrouwen dat ik een perfecte behandeling krijg.
ik ben vriendelijk en snel geholpen ze doen echt hun best om je zo min mogelijk ongemak te geven. ik vond het erg fijn hier mijn nieuwe gebit te laten maken.
Plezierig, en je krijgt goede uitleg.
Vakbekwaam en vriendelijk geholpen.
Fijne praktijk. Aandacht voor de cliënt en er wordt voldoende tijd voor je genomen. Ik ben zeer tevreden!
goed, vakkundig en plezierig geholpen.
Uitermate vriendelijk, geduldige en vakkundige mensen.
Ben zeer tevreden goed geholpen met veel informatie over wat er gaat gebeuren en hoe.
Korte tot geen wachttijd. Lieve mensen met hart voor de zaak, lees mensen.
Het was een hele prettige ervaring, goede voorlichting en een prima behandeling door vakkundig personeel die alle tijd named voor een behandeling.
Ik heb ze gelukig niet nodig maar is dat wel zo dan wordt er goed voorgelicht en fijn geholpen mooi toch
Deskundige behandeling
Geweldige service fijne ervaring en altijd een goed zittend gebit kom al 23 jaar bij deze tandtechnieker ben erg tevreden
gewoon goed
Erg fijn geholpen door dr, shawas Nawrooz.na opvulling van prothese ben ik maar 1 x terug gegaan omdat het niet helemaal lekker zat , maar nu super. Heel aardige man.
kijkstraatweg 90
3223KB Hellevoet