Als jonge vrouw heb ik inplantaten mooi alternatief maar niet iets waar je mee tekoop loopt! Bij een reparatie werd ik dus voor het blok gezet om mijn klikgebit in de Hal van een verzamelgebouw (waar iedereen bij een hoofdbalie zijn afspraak moet doorgeven) uit te doen en in een plastic zakken te plaatsen en aftegeven aan die balie!!! Met allemaal vreemde mensen om mij heen!!! Dit was echt het toppunt van openbare vernedering... En bij het ophalen aan het einde van de dag krijg je het (netjes) in je handen gekwakt om de vernedering opnieuw te moeten doorstaan... Schandalig vind ik het!!!! En het is niet de eerste keer dat ik zo behandeld wordt.. De empathie is ver te zoeken!!!
Goede uitleg...behandeling ging volgens uitleg erg vriendelijk en de nazorg ook super...zeker een aanbeveling
Fijne tandartsassistente die me gebit goed en zorgvuldig heeft gereinigd.
Vriendelijk en spontaan ontvangen door mw. Morsal. Duidelijke uitleg over wat ze gaat doen en waarom. Bij vragen is mw. geduldig en geeft duidelijk antwoord en uitleg.
Zeer goed behandeld en fijne informatie gekregen
nieuw frame ,na het frame te hebben gepast ,zei ze het zit mooi he ,ik vond wel dat 1 tand iets te lang was. daarna toen ik thuis kwam een paar weken last gehad ,op mijn wang bijten en 1 te lange tand is daarna verholpen ,door een vervangende mijnheer, daarna terug geweest bij samantha kreeg ik een spleetje in de midden dat was er eerst niet ,kreeg ik uitleg dat mijn eigen tand die er naast zit is gaan verplaatsen door mijn nieuwe frame, er zat ook nog een spleet aan de linkse kant maar dat had ik geacepteerd ,maar vond achteraf toch niet mooi, kon niets meer aan gedaan worden , ik dacht dat ze dat verholpen kon, omdat bij mijn vorige frame bij een ander wel een nieuw tandje erop gezet kon worden. nu heb ik daarvoor een extra afspraak bij de tandarts omdat te verhelpen aan m,n eigen tanden.
Zonder enig overleg wordt er bepaald dat er bij de halfjaarlijkse controleafspraak röntgenfoto's gemaakt moeten worden. Niet omdat ze iets zagen, maar 'dat moet nou eenmaal'. De kosten hiervan worden niet van te voren besproken. Bij de uitgang werd ik nageroepen door de administratieve medewerker of ik niet nog een nieuwe afspraak in moet plannen. Alles voor de centjes.. jammer, want het personeel is zeer vriendelijk.
Ik had een scheur in mijn bovengebit en er was een tand van afgebroken. Eén belletje was voldoende om een afspraak te maken. Toen ik kwam, hoefde ik het gebit alleen maar af te geven. Toen het gebit klaar was, werd ik gebekd om het af te komen halen. Het personeel is erg vriendelijk.
kwam voor een half jaarlijks controle, geen gaatjes , maar wel een stukje kies afgebroken en dit is gelijk gerepareerd . Dus geen vervolg afspraak.
Aardige mensen ,veel geduld bij de behandeling
Ben erg tevreden.
goed uitleg voor de behandeling de angst was direct weg beh. wortelkanaal in mijn voortand
Ik ben heel tevreden en ben geholpen door Maikel.
Hele goed in mijn jeugd geen goede ervaring met tandarts (schooltandarts) gehad ze vertelen wat ze gaan doen neemt de tijd voor je zijn hele vriendelijk en houden rekening met de persoon in de stoel
mijn ervaring was zeer positief, erg tevreden
Goede uitleg wat ze gaan doen en zeer vriendelijk ik ben tot op heden heel goed geholpen
Helaas heb ik zelf nog geen prettige ervaring bij deze tandarts. Het ontvangst is niet vriendelijk, de tandarts pakt niet door en toont weinig begrip.
Mijn ervaring met tandarts Eleni is heel positief. Het was deze week een controlebeurt. De uitleg over een eventuele ingreep later was uitstekend.
Ben goed geholpen en snel!
Ben en blijf altijd angstig voor een bezoek, maar daarna valt het wel mee.
Perfect afspraak systeem. Vakkundige en zorgvuldiige behandeling
prima contact met tandarts
Draaitje los achter mijn tanden ook gelijk gemaakt.
Burgemeester de Raadtsingel 49
3311JG Dordrecht
Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!