Ik vind dit een hele fijne tandartspraktijk. Alles is schoon en hygienisch. De medewerkers zijn supervriendelijk en vertellen precies wat ze gaan doen. Ik voel me erg op mijn gemak bij deze tandarts.
Word snel en accuraat geholpen.
Wordt altijd goed behandeld en goed geïnformeerd
Het valt mij op dat steeds meer bedrijven en winkels om ervaringen vragen. Nu begint de tandarts er ook al mee. Jullie doen jullie ding, en dat doen jullie goed. Het apparatuur is up to date, dus waarom zouden jullie nog verbeterpunten moeten gaan zoeken. Heb wat meer vertouwen, en stop met het vragen om ervaringen.
Voel me op mijn gemak tijdens afspraken
Top gedaan
Afspraak vanwege implantaten-reiniging. Goed verlopen
Xcyynsdiv5d
Flexibel met afspraken inplannen. Vriendelijke hulp bij de balie, goede behandeling met uitleg.
Klantvriendelijk, ik ben goed behandeld. Ze had begrip voor mijn angst. Ik weet even niet haar naam, maar ik ben erg blij met mijn tandarts en ik zou zeker jullie aanbevelen aan vrienden/kennissen.
Fijne uitleg wat ik kan verbeteren om minder tandplak te krijgen
Goed zeer vriendelijk
Ik kan niets anders zeggen dat het perfect gegaan is
Moderne tandzorg met betrokken medewerkers
Ik ben zo respectvoll behandeld. Er werd extra tijd genomen.
Behandeling zeer correct, zeer tevreden.
* exact op de afgesproken tijd * vriendelijke mensen * vakbekwame mensen
Goede tips! En aardig personeel.
te veel pijn na het inbrengen van het onder gebit
Vriendelijk personeel, kundig, en je wordt altijd erg snel geholpen.
Door receptioniste vriendelijk ontvangen. Amper wachttijd. Duidelijke afspraken over toekomstige behandeling. Nooit zo weinig pijn gehad bij een Mondhygieniste, heel erg empathisch. Had eigenlijk een afspraak gemaakt met verdoving bij de Mondhygiensite. Maar toen ik dit ter sprake bracht bleek het toch niet zo te zijn... Achteraf viel het reuze mee en ik was heel blij om niet nog uren met een verdoving rond te lopen. Ik ben namelijk angstpatient, zeker tijdens tandsteen laten verwijderen. Had de laaste 2 keer ergens anders wel slechte ervaringen gemaakt. Na de behandeling wordt ik nog geadviseerd welke tandstokers het beste bij mij tandvlees passen.
Nvt
Alles wat je verwacht van een professionele organisatie. Kan niet beter
Burgemeester de Raadtsingel 49
3311JG Dordrecht
Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!