Prettige en snelle afhandeling van problemen met gebit. Vriendelijk personeel
Vriendelijke tandarts,legt uit wat ze gaat doen en vraagt tussen door of het gaat. Ben nogal een angsthaas bij de tandarts
Kon snel komen na bellen.Tandarts denk goed mee.Alleen jammer dat er steeds verschillend personeel is.
Team is toegankelijk en betrokken. Vanaf de voordeur is dit al merkbaar. Erg fijn om te ervaren, dat maakt het bezoek wat minder onplezierig. Tijd en aandacht staan centraal. Oprechte adviezen worden gegeven. Goede informele sfeer. Gelijkwaardigheid.
SUPERLEUKE en lieve en goede tandarts. Gewoon gezellig als ik op controle kom bij tandarts Katerina.
prima behandeling duidelijk en op tijd
Ben er nog maar 2x geweest kan er nog weinig over zeggen
Goed geholpen door Daphne met mijn prothese. Wordt erg gerustgesteld, wel handig want ik ben echt bang om voor gek te lopen.
Super geholpen door Daphne en Mark
Aardig en begripvol
Prettig en efficiënt
Helemaal goed goeie uitleg en tips 👍🏼
Zeer beleefde mensen. De behandeling is perfect.dat is mijn mening
Omdat de tandzorg prima is.
Alles gaat gewoon goed. Afspraken maken simpel en goeie uitleg van de tandarts bij de behandelingen.
Was verbaasd dat mijn probleem zo kundig was verholpen.
Ik ben altijd zeer bang voor de tandarts en preventieassistente maar hier is door beiden heel goed oo gereageerd en voorzichtig oo gehandeld. Ik ben zeer tevreden!
Snel, correct en zorgvuldig geholpen
Goede deskundige behandeling.
Burgemeester de Raadtsingel 49
3311JG Dordrecht
Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!