Een heel vakkundig uitgevoerde actie van de tandarts, met nagenoeg geen napijn.. Dit was een invallende tandart ivm vakantie, maar een echte topper.
Was een prettige en snelle controle.
Stukje tand afgebroken. Kon snel terecht en stond binnen een kwartier weer gerepareerd buiten
was vlot klaar
uitgebreid onderzoek met gekoppeld een advies. Toelichting op: "Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld?" Door de snelheid en duidelijkheid van handelen is mij de naam van de behandelaar ontschoten.
Helaas moest ik 25 minuten wachten. Dat terwijl van de cliënt verwacht wordt niet te vroeg en niet te laat te komen. Jammer...
Na deze tandartsbehandeling ziet mijn gebit er stralend uit. Gerard Joling zou jaloers zijn op mijn perfect witte porselein bekkie. De hollywoodsmile op en top. Ik zou het iedereen in mijn omgeving aanbevelen. Een kleine kanttekening om kritisch te zijn. De 4,95 die in extra rekening wordt gebracht voor de coronamaatrgelen vind ik overbodig. De tandarts draagt altijd een mondkapje en handschoenen. Bedankt en tot de volgende keer
Tandarts heeft me geholpen me op mn gemak te stellen. Had de tijd voor me.
Netjes, vertrouwde gevoel, met goed resultaat, parkeer plaats, ...
Voor mij nieuwe tandarts. Je wordt vriendelijk te woord gestaan zowel telefonisch als aan de balie. Tandarts rustig en vriendelijk waardoor je je sneller op je gemak voelt. Goede Corona maatregelen.
Niet duidelijk genoeg wat er moet gebeuren. Heb 4x me handen moeten desinfecteren gaat nergens over
Behulpzaam en met goede adviezen geholpen. Kon ook zelf bepalen welke handelingen werden gedaan en de volgorde in de behandeling, in hoeverre toepasbaar. Bedankt!
Zowel bij de tandtechnicus als bij de mondhygiëniste had ik een prettig contact en ben naar tevredenheid geholpen
Na een wortelkanaalbehandeling bij weekend tandarts bleef ik vreselijke pijn houden. Assistente zocht naar mogelijkheden om een afspraak in de volle agenda te plannen. Tandarts Hassan haalde nog meer vuil uit de wortel en kaak. Volgende dag weer terug spoelen en kies dicht....dag pijn! Pijnloos op vakantie!
Je wordt goed geholpen en ze vertellen wat ze gaan doen.
Altijd goed
Op tijd en zorgvuldig en vriendelijke behandeling.
Een goede tandarts zij doet heel voorzichtig mijn tand verwijderen, Een goede pijn steking gehad voor de pijn, Ik Ben dik tevreden over deze vriendelijke tandarts.
Ze luisteren naar je, zijn vriendelijk, juiste behandeling wat jij wil zal ook iedereen aanraden!!!!!
vriendelijk
Ik ben al lang ingeschreven bij mondzorgcentrum burgraad. Ben blij met mijn Spaanse tanddarts. Altijd tevreden over het resultaat en vind dat ze nauwkeurig werkt. ook ben ik tevreden van de receptionisten. Lang geleden heb ik een beugel laten zetten, met de ortho dontiste des tijd ben ik niet blij mee. ze trok iedere keer tijd waarbij ze niet eens de elastiekjes vervangde. maar met mijn tandarts ben ik 100% tevreden!
Fijn prima contact
Sinds kort ben ik ingeschreven bij deze praktijk en ben ik super geholpen!
Waar ik regelmatig slechte ervaringen had bij mijn vorige tandarts, was ik op aanraden van een vriend hier heen gegaan en ben super tevreden. Ze zijn zeer vriendelijk en nemen de tijd naar je vragen te luisteren.
ondanks dat er een kies moest worden bij geslepen,was dit gelijk mogelijk zonder een vervolg afspraak te maken, voor mij is dit belangrijk vanwege mijn werk als zelfstandige
Burgemeester de Raadtsingel 49
3311JG Dordrecht
Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!