Uitstekende dienstverlening, heel prettig geholpen. Als verbeterpunten; het maken van een afspraak is wat ouderwets. Ik zou graag digitaal een afspraak maken, een outlook uitnodiging krijgen van een afspraak aan de balie en met b.v. een info bord geinformeerd worden over de wachttijd. die was met 45 minuten trouwens te lang.
Parkeren bij de praktijk is erg slecht geregeld (laatste bezoek weer geen parkeerplaats gevonden) Als het niet wordt verbeterd ga ik een andere tandarts zoeken
Vond alleen de info na de behandeling over verzorging van de prothese ontoereikend. Misschien daarover in de toekomst meer uitleg geven of een foldertje erover meegeven
Natuurlijk alles geweldig.😊
alles okay
De behandeling is met zeer grote zorg en precisie uigevoerd. de behandeltijd werd hierdoor wel wat lang ervaren, dit was zeker de moeite waard. resultaat is perfect.
Vriendelijk en geruststellend behandeld
ik ben altijd vriendelijk geholpen
Zeer goed en professioneel
Ik heb in mijn leven in totaal 4 verschillende tandartspraktijken bezocht. Mtc Oosterhout overstijgt de andere drie met grote sprongen. Ik ben zeker bang voor de tandarts maar Michael is voor mij tot nu toe de beste tandarts die ik ooit heb gehad. Ik hoop dan ook dat hij nog lang in jullie praktijk zal blijven werken.
Ben ook bij Mondhygiëniste Brenda geweest. 2 grote min-punten: lange wachttijd. Had om 10:30 afspraak en vervolgens 10:55 pas naar binnen geroepen. Ander minpunt is parkeergelegenheid, ik heb aan de overkant bij leegstaand pand moeten parkeren.
Hero heeft mij goed behandeld. Maar de info over de kosten en de wijze van oplossing waren wat rommelig
Kom er al vanaf het moment dat het is samen gegaan met tandarts Gielen
Tot nu toe heel tevreden.
Twee van mijn drie kids onder behandeling (geweest) van Mevr. Brouwers. Fijne, vrolijke, oprechte dame... Met goed resultaat!
Soms wel een langere wachttijd en het parkeren wordt steeds meer een probleem. Maar verder is MTC een uitstekend en professioneel tandtechnisch bedrijf!
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!