Alles verloopt naar wens
Ik ben angstig voor de tandarts en daar wordt serieus mee om gegaan. Heel fijn.
Zeer vriendelijke ontvangst bij de balie, waar ik naar mijn tevredenheid ben geïnformeerd. Ook werden mijn wensen direct doorgegeven aan de juiste persoon. Hier moet zeker vermeld worden dat het mij zeer aangenaam verraste dat zelfs na langdurig zonder tandarts te zitten, ik zonder poespas ingeschreven kon worden! De tandarts en de assistente hebben mij zeer vriendelijk en zeer professioneel te woord gestaan en behandeld en hebben alles netjes uitgelegd. Complimenten!
Ik ervaar MTC Oosterhout erg goed. Ik weet alleen niet wie mij de laatste keer heeft geholpen maar ik ervaar de desbetreffende als erg goed. Ook al ben ik ontzettend bang voor de tandarts, ze weet precies wat ze moet doen om mij er van te overtuigen geholpen te worden. Mvg Rob Hamel
Ik voelde me daar een object ,mensen zaten boven mijn hoofd over anderen te discussiëren maar zeiden niets tegen mij ,ze deden wat ze moesten doen .Ik ben voorheen bij mijn andere behandelaar gewent dat er gezegd werd wat hij ging doen en als een ander het werk over nam dan werd dat gezegd nu was dat niet. Ik ben niet kleinzerig maar als mijn mond werd open gehouden met een gereedschap dan ging dat erg hardhandig. Dus mijn mening als je aandacht heb voor de cliënt dan ben je ook bewust van je werk
Prima!
Ja voor mijn is de nieuwe ervaring met de MTC in ieder geval een dikke plus. Vriendelijk, en deskundig en komen ze erg duidelijk over.
Mijn ervaring met MTC is t.n.t. prima
zeer goed en rustig geholpen
“Heerlijk” adres om aan je tanden te laten prutsen. 👍🏼
fijn dat ik -na verlies van vulling-de volgende dag al prima geholpen werd door een kundige jonge dame.!
Ondanks dat ik de meeste tijd erg tegen een bezoek op zie ervaar ik het als prettig, vriendelijk en deskundig.
Voor het maken van een eerste afspraak werden we te woord gestaan door een nauwelijks verstaanbare buitenlands sprekende mevrouw wat tot de nodige spraakverwarringen zorgde. Aangezien dit de eerste kennismaking met MTC was, hadden we ook wel wat meer uitleg willen hebben over de gang van zaken in de praktijk. Jammer dat onze eerste contacten met MTC wat ons betreft gewoon slecht waren.
correct , netjes, vakkundig en geïnteresseerd geholpen en behandeld door mondhygiëniste
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!