gewoon goed en heel vriendelijk geholpen
Alles goed geregeld, vriendelijk, meedenkend met de patiënt. We zijn tevreden!
Keurig op tijd en een adequate behandeling met een goed onderbouwd verhaal over verdere behandeling.
Prima service. En komplimenten voor jullie spreekuur planning.
Geen lange wachttijden en bijzonder prettig personeel
Voor het eerst onder gehele narcose behandeld aan meerdere kiezen. Oude vullingen eruit en nieuwe witte vullingen erin. Het gebied ziet er veel schoner uit. Een aanrader!
Bereikbaarheid, aanspreekbaarheid, geen wachttijden, helderheid over kosten.
Prima.
Prima geholpen door Brenda
Goede ontvangst. Fijn dat ik een herinnering kreeg toegestuurd aan mijn afspraak. Goede uitleg. Vriendelijke benadering.
Laatste ervaring slecht: mijn rechter bovenkies is gevuld. Tevoren had ik daar geen nekele last van. Nu wel nl kiespijn soms bij eten. Tevens gevoelig bij koude drank
Goed geholpen
Vriendelijk en behulpzaam
Keurig op tijd (afspraak), schoon, duidelijke uitleg bij behandeling. Ook krijg je een advies over vervolgacties en geen dwang.
Geen klachten
Netjes ontvangen, wachttijd minimaal.
Goed en vriendelijk personeel
Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Ook met kinderen hebben we alleen maar fijne ervaringen. Ze leggen alles duidelijk en rustig uit wat voor mij als ouder erg belangrijk is!!
Aardige werknemers en goede zorg.
Klantvriendelijk en wordt altijd op je gemak gesteld.
Ervaringen goed. Goed afspraken te maken. Bij een afspraak niet lang wachten.
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!