Tevreden
De ontvangst aan de balie mag wat klantvriendelijker. Is men bezig aan de computer, ook al duurt dat een aantal minuten, kan men best diegene die voor de balie staat even begroeten en zeggen "een ogenblikje"alstublieft, ik help u zo" . Dat komt wat prettiger over dan stoïcijns op je scherm te blijven kijken en de klant op dat moment te negeren
Vriendelijke mensen zonder haast
Wel voor de dagelijkse dingen voor spoed dingetjes is het wel altijd moeilijk te druk ingepland alles kwam er niet tussen moest een 3 dagen wachten waardoor ik naar een inval tandarts moest en zo moest betalen omdat hij er zo goed als niks mee deed hij zei nog van laat de rest maar beoordelen door je eigen tandarts waardoor die het nu wel mooi heeft hersteld maar dus wel dubbele kosten. Beetje jammer. Hoop dat daar nog eens verandering in komt.
Ik kwam voor een second opinion en ben door tandarts Jos heel erg goed behandeld Er werd echt tijd voor genomen, goed advies gekregen en diverse mogelijkheden zijn besproken.
Ze zijn heel vriendelijk, behulpzaam etc.
Het komt een beetje onpersoonlijk over als een soort tandarts fabriek. Iedereen op een rij en de tandarts rent tussen de patiënten op en neer. Gebouw is ook wat chaotisch door meerdere bedrijven en oogt vrij plastisch. Dat gezegd hebbende, is de tandzorg, kwaliteit, vriendelijkheid van iedereen altijd top.
Vriendelijk, meedenkend en geduldig.
Nu super ervaring.... andere tandarts inmiddels, binnen mtc natuurlijk. Sandra geweldig... afspraken prima. Onze zoon , die erg angstig is, doorgestuurd naar jullie. Zo blij dat hij eindelijk naar de tandarts is gegaan. Dikke pluim...
goede service fijne mensen goed geregeld alles alleen maar lof
Prettige sfeer, professionele medewerkers.
Narcose behandeling gehad zeer tevreden
afspraak is afspraak. vriendelijke en goede behandeling.
afspraken worden redelijk gehaald , weinig wachttijd in de wachtruimte
heel goed. ik was mijn tandpasta vergeten en kreeg gewoon een tubetje om mijn tanden mee te poetsen. assistentes zijn heel aardig, vragen alles op een nette manier en de tandarts luistert naar je en neemt de tijd voor je.
Goed zoals altijd
Vriendelijk en voor zover ik kan beoordelen vakkundig geholpen
Vakkundig, vriendelijk personeel
Prettig en ik heb altijd dezelfde tandarts & mondhygiënist wat ik als een grote 👍ervaar.
goede tandartsen en je word op tijd geholpen .Dus korte wachttijd
Zeer positieve ervaring
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!