medische gedeelte uitstekend. Receptie minder. Bleef tijdens bezoek hangen in een lang telefoongesprek.
Snel, efficiënt en vriendelijk
Erg leuk met de kinderen geweest
Ik kom graag bij Brenda en Jos omdat zij erg vriendelijk, open, geinteresseert, eerlijk en sociaal zijn. Tevens hebben zij veel vakkennis.
TEVREDEN.
Afspraken kun je ruim van tevoren mak en en he so rust weer op tijd aan je afspraak herinnerd
Keurig op afgesproken tijd geholpen.
Voor mensen met een grote angst voor de tandarts is dit echt een uitkomst. Ikzelf heb het als heel prettig ervaren, je word naar binnen geroepen, krijgt je infuus en binnen no time ben je onder zijl. Als je wakker wordt dan is het al voorbij. Mocht het in de toekomst nodig zijn dan kom ik zeker weer bij jullie.
heel goed bevallen
Ik ben nog nooit bij een tandarts zo vriendelijk te woord gestaan. En zo op mijn gemak gesteld. Ik moest helaas 3 kwartier langer wachten, was niet leuk maar daar konden ze niks aan doen. De behandeling was snel en ik heb eigenlijk bijna geen pijn ervaren na de verdoving was uitgewerkt.
Zeer tevreden . Op tijd, wordt met aandacht behandeld.
Onduidelijkheid over de afspraak. We hadden een dubbele afspraak voor zowel mijn vrouw als voor mij. Kregen een brief met tijdstip 8.30 uur en later een herinnerings e-mail met 8.15 uur.
Geweldige praktijk.
goed en vlot geholpen aan de balie
Parkeren is een ramp, als ik de volgende keer weer geen parkeerplaats kan vinden ga ik een andere tandarts zoeken
Altijd vriendelijk en goed behandeld.
Duidelijk en helder zowel de afspraak en de behandeling.
Goede en fijne mensen die eerlijk zijn en je niet onnodig aan kosten jagen. Als het even kan wachten kunnen je zelf beslissen wanneer je het wilt doen
Kan savonds terecht wat voor mijn prettig is en geen lange wachttijd wordt fijn geholpen
Telefonisch niet sterk
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!