goede service en kunde
Hele fijne tandarts! Het is alleen wat aan de grote kant maar ach dat is niet anders.
Goede ervaring met behandelingen en controles. Parkeergelegenheid is niet echt toereikend.
Baliemedewerkers erg vriendelijk en behulpzaam. Wachttijden niet lang. Behandelingen erg secuur en voorzichtig en belangrijkste goede behandeling. Vooral met Brenda een goed contact.
Ik wordt keurig en vakbekwaam behandeld, niet alleen door de tandarts maar ook de assistente en receptioniste
Zeer snel en fijn geholpen!
relaxte tandarts die ook luistert en doet wat je zegt
Mijn ervaring is goed.
vriendelijk personeel, goede hulp
Wordt heel goed behandeld.
Erg fijn hoe verschillende tandartsen en mondhygiensten mij en ook de kinderen geruststellen tijdens een behandeling. Ook wordt altijd alles goed en duidelijk uitgelegd.
Tot op heden, na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan heb ik geen enkele negatieve gebeurtenissen opgedaan. De kennis en kunde is me goed bevallen.
Positief
Wel druk maar toch snel en correct geholpen aan de balie. Op de afgesproken tijd naar de tandarts die het prima en heel netjes heft gedaan.
Ik ervaar mtc Oosterhout als gastvrij vriendelijk en zeer kundige medewerkers.
Fijn dat er nu parkeergelegenheid is gereserveerd. Wordt netjes en vriendelijk geholpen.
Te weinig Parkeergelegenheid.
vriendelijke, leuke en schijnbaar deskundige mensen
Ja ik ben erg tevreden deskundig en ze stellen je erg op je gemak.
Altijd een fijne ervaring bij Jos. Voelt vertrouwd en kundig.
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!