gewoon goed
Heb een half jaar geleden net als altijd naar een bezoek aan de tandarts,gelijk een afspraak gemaakt. Dus vrij genomen voor die afspraak ,kom ik aan de receptie wordt er gezegd dat ik geen afspraak heb , terwijl het op mijn afspraken kaartje staat vermeld. Dit is niet zoals het zou horen, moet opnieuw weer vrij nemen omdat ik gewoon naar huis word gestuurd
Ik kon vrij snel terecht met een gebroken kies en ben perfect gehopen en tevrede over het resultaat
Vriendelijk, kundig en geen lange wachttijden.
netjes vakkundig en volgens afspraak geholpen
Alles okay
Precies op de afgesproken tijd geholpen. Door de vaste tandarts. Duidelijke diagnose en helder advies. Daar houd ik van. Het blijft wel een wat massale praktijk met parkeerprobleem.
Vriendelijke ontvangst,aangename wachtruimte. Geen lange wachttijd,dus goede planning.
Wij werden niet op de hoogte gebracht bij aanmelding bij de receptie dat er een andere tandarts ons zou behandelen in plaats van Jos. Dat vind ik een hele slechte zaak.
Over het algemeen hebben we goede ervaringen met MTC
Deskundig, ze nemen de tijd voor je.
Vriendelijk en vakkundig personeel. Gunstige openingstijden voor werkende. Laatste bezoek was echter want minder. Verdoving gezet door een bibberende assistente. En de verdoving is pas 6 uur later uitgewerkt, dit was voorgaande keren aanzienlijk korter.
Nette en correcte behandeling.
De manier waarop MTC georganiseerd is klopt gewoon.
Prima behandeling en contact. Lief en geduldig met de kinderen.
Ik werd precies op tijd naar binnen geroepen door een zeer vriendelijke en deskundige assistente. De tandarts kwam later. Ook helemaal prima!
Deskundig en vriendelijk personeel.
Keurig op tijd en vriendelijke ontvangst
Heel prettig geholpen. Goede uitleg, prima sfeer en nemen de tijd
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!