Fijne prettige tandarts
Super ontvangen en goede uitleg bij de het intake gesprek. Namen ruim de tijd voor me en waren erg vriendelijk,de assistente bleef de hele tijd bij mij en was zeer vriendelijk. Op de dag van de behandeling(narcose) is er buiten de mevrouw die mij keurig heeft ontvangen niemand naar mij toe geweest. Voor mensen die angst hebben voor de tandarts had ik graag nog even contact met de tandarts gehad. Voor de behandeling en na de behandeling niemand gesproken. De mensen die de narcose hebben gedaan waren ook weer super vriendelijk. Van de behandeling zelf heb ik een hele goede ervaring. Totaal niets van meegekregen, super ik was al 7jaar niet geweest ivm angst. Bij de na controle ook weer super geholpen. Ik kan het iedereen met angst voor de tandarts aanraden!!
Voor de 2e keer in uw praktijk geweest. Eerder mail contact geweest waarbij ik aangegeven heb of er extra tijd gemaakt kon worden ivm wat vragen over mijn tanden etc. Tijdens het avond bezoek kwamen de medewerkers gehaast over, tandplak kon niet direct verwijdert worden ivm tijdgebrek. Omdat het voor mij niet handig is om weer terug te komen voor enkel tandplak te verwijderen kon het uiteindelijk toch weer wel. De medewerkers waren zeer vriendelijk, dit moet gezegd worden, echter betwijfel ik of de werkdruk niet te hoog is! De rekening van mijn bezoek kwam netjes na 2 dagen binnen, ik vind wel dat voor een halfjaarlijkse controle en tandplak verwijderen grof wordt gerekend. Ik vertrouw erop dat mijn volgend bezoek positiever zal verlopen.
Vriendelijk en behulpzaam. Nemen de tijd. Vakkundig personeel. Kennen de kinderen bij naam en stellen ze op hun gemak.
Goed, gezellig.
Door mondhygiëniste voel ik in de maling genomen, tijdens behandeling geen opmerkingen. Met tandarts nog over tandsteen gesproken, waar hij geen opmerkingen had. Tijdens afspraak bleek dat de mondhygieniste een extra afspraak wilde inplannen, dit zonder overleg.
Ik raad tandarts Ijdo aan. Ik raad tandarts Profitlich af.
perfecte behandeling
Een fout van jullie kant moeten jullie kostenloos oplossen
Ik heb een jeugd trauma en er word alles door Jos en zijn assistente gedaan om mij zo veel mogelijk op mijn gemak te stellen. Geen pijn ervaring staat bij mij voor op en dat word dan ook heel goed geregeld.
Al jaren klant bij MTC en altijd goed en vriendelijk geholpen.
Wij worden al 12 jaar uitermate plezierig door MTC (Jos) behandeld.
Het was chaotisch op vrijdag 11 januari jl. Gelukkig zijn mijn voorgaande bezoeken beter bevallen.
De uiterlijke rust waar alle handelingen mee gebeurde tijdens - voor en na de behandeling maar zeker ook de telefonisch contacten van tevoren zorgen voor het blinde vertrouwen dat ik bij specialisten onder behandeling was waardoor ik me redelijk rustig over kon geven.
aardig personeel en fijne praktijk en vakkundig personeel
Het voelde erg gehaast vlak voor de narcose. Het infuus prikken lukte niet en ik merkte irritatie bij de anesthesist daarover (hij was niet degene die probeerde te prikken). Ik voelde me erg nerveus en was bang. Met name omdat er van te voren 3 is gebeld over het feit dat ik astma heb. 2 x door jullie en 1 x door mijn huisarts of ik toestemming gaf voor het opnemen van contact met mijn longarts. Er was weinig tijd voor geruststelling of uitleg daarover. Ook voor de behandeling heb ik geen tandarts of iemand die de behandeling ging doen gezien, behalve de anesthesist. Ik weet dus niet wie uiteindelijk diegene is geweest. Ik ging er van uit dat er daarna ook wat uitleg zou zijn over wat er gedaan was. De verpleegkundige heeft aan mijn man verkeerde informatie gegeven.
Iedere keer een andere tandarts omdat diegene alweer weg is!
vriendelijk,deskundig,
Goede communicatie, duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht
vriendelijke mensen. niet te wachten geven vertrouwen
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!