Openhartig, eerlijk en duidelijk
Goede tandarts en assistentes
Nette praktijk
Heel goed en netjes en correct
Professioneel en vriendelijk, goede procedure voor aanmelden en nazorg.
Helaas was mijn laatste ervaring met MTC niet al te best. De schroef van mijn implantaat was eruit gevallen en ik had een afspraak om deze weer terug te plaatsen. Ik ben erg bang bij de tandarts en daar werd ook altijd rekening mee gehouden bij elk consult, echter dit keer niet. Heel gehaast en bijna geïrriteerd als ik een vraag stelde, toen mijn schroef op de grond viel stapte de assistent er met haar voet bovenop om deze tegen te houden om verder te rollen!!! De implantoloog reageerde hier heel laconiek op echt hygiënisch is dit niet als deze schroef weer terug geplaatst moet worden in mijn mond! Best jammer deze ervaring want hiervoor was alles altijd keurig geregeld en werd ik vriendelijk en behulpzaam geholpen!
De tandarts (Elene) die ik nu heb ben ik heel tevreden over!
Ik ben tot nu toe altijd goed geholpen en goed en duidelijk te woord gestaan. Ga zo door.
Het is een fijne praktijk om te komen. Iedereen is altijd aardig.
Zeer vriendelijk, zeer deskundig iedereen.
Zeer fijne ervaring hier met Jos (tandarts) en zijn assistenten. Ik ben hier al sinds 2007 en ben hier gekomen nadat ik jarenlang bang was. Door de relaxte benadering van het team , waar af en toe ook ruimte is voor een grapje is die angst er totaal niet meer.
Prettige benadering met aandacht voor client.
Erg tevreden
geen klachten, gaat goed daar
altijd prettig
Cliëntgericht ontvangst aan de balie.
Afspraken en behandeling altijd correct.
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!