Ik ben bij jullie geweest voor flapjes weg te halen bij het tandvlees ivm mijn klikgebit. Dit was op donderdag 4 juni. De tandarts assistente heeft bij mij mijn schroefjes afgebroken van mijn klikgebit. Zaterdag naar Hero die had ook de goede schroefjes niet. Maandag de 8 juni naar Hero en hij begint gelijk over een nieuw gebit . Want het gebit is ineens niet goed meer terwijl ik er geen last van heb. Rekening van de flapjes €145. En of ik ook gelijk €500 neer wil tellen voor een nieuw gebit. Moest gelijk happen. Dit vind ik ronduit slecht. Jullie breken mijn schroefjes af en nu moet ik ineens een nieuw gebit.
Kan er altijd goed parkeren. Nette moderne praktijk! Vriendelijke staf! Zeer bekwame tandarts! Efficiënte behandeling! Uitstekend!! Houden zo!
Ik was erg bang maar namate het gesprek werd ik rustiger
Bij mijn eerste bezoek hebben ze mij alles erg goed uitgelegd. Ook hadden ze begrip voor mij en dat vond ik erg fijn. Behandeling onder narcose is een aanrader bij hun. Van begin tot het eind goed begeleid. Voor locatie Geleen is het misschien handig te vermelden als je komt met een auto dat je dan het beste op de markt bij het stadhuis kan parkeren. Eerste 2 uur is namelijk gratis parkeren. ipv €1.90 per uur langs de weg.
De tanden laten verwijderen onder narcose dat was perfect verlopen ,alleen de nazorg van het noodgebit dat loop niet zo lekker soepel ben iedere week al terug gemoeten omdat ik blijne en drukpunten heb dan slijpen ze het gebit weer en vervolgens help het niet want ik blijf iedere keer blijne bij krijgen in mijn mond het boven gebit gaat wel goed maar het onder gebit is echt een groot drama dat zit ook van geen kanten in mijn mond kan nog niets eten heb geen greep op mijn kiezen om te kauwen het val zwaar tegen helaas.
Goede afspraken, goed corona-beleid, vriendelijke en professionele assistentes en tandarts!
geen op of aanmerkingen
Goed en prettig
Slecht te woord gestaan door de telefoniste voor het inplannen van een afspraak.
Mijn prothese al voor de derde keer een tand eruit telkens gebit een dag kwijt dat is niet fijn als je voor je werk overal naar toe moet met of zonder gebit afspraak voor 17 en 18 augustus gemaakt alle kiezen zijn versleten nou daar geloof ik niets van ze zijn al vanaf het begin zo klein maar vooruit krijg ik de bevestiging staat er een dag langer dus geen twee dagen je gebit kwijt maar drie heb onder en boven inplantte geen reserve gebit dus erg fijn allemaal heb een mail gestuurd waarin ik dit probleem aangaf en de afspraak afgezegd heb en dan gewoon geen reactie meer van jullie dus ja wat vind ik ervan dat kun je wel rade denk
behandeling was vakkundig en daarom kom ik graag over 4 maanden weer terug.
Prima geholpen en snel een afspraak kunnen maken. Helaas moet ik geduld oefenen en het verder verloop van de klachten afwachten. Hopelijk gaan ze vanzelf weg maar het voet waarschijnlijker dat er nog een vervolg moet komen.
Ik merk dat men wat meer tijd neemt, voor de wensen van de klant.
Mijn gebit is op de een of andere manier best moeilijk bij te hoeden, maar ik krijg t niet voor elkaar hoe vaak ik ook poetst om m’n tanden wit te houden, dus genoodzaakt om vaker naar de mondhygieniste te gaan
MTC Oosterhout heeft de dienstverlening absoluut op orde. De maatregelen agv Corona hebben zij professioneel uitgerold.
Tandarts is erg vriendelijk, vrolijk, vertrouwd en doet zijn werk heel goed
mijn ervaring dat het een zeer aardige en rustige man was, en volgens mij zeer kundig.
Goed behandeld
Was wel wennen nu, en 'n beetje eng.
Alles prima geregeld. Corona-proef. Behandeling helemaal met het gewenste resultaat.
Op woensdagavond verloor ik een vulling en op donderdagavond is de kies weer gevuld door tandarts Jos Biesheuvel.
Ik heb gezegd.
Mijn inlay kwam los te zitten in de corona-tijd en ik was heel blij dat ik relatief snel terecht. Probleem werd snel en vakkundig verholpen. Ook het corona-protocol was goed en verliep moeiteloos.
Vond de vragen niet relevant voor de Corona virus. Dat je informeert bij binnenkomst over eventuele hoest, koorts en in huissituatie en dit na de maatstaven van het RIVM. Maar daarna nog 2 blaadjes moeten invullen of je klachten heb aan hart ect en of je een allergie heb beetje zinloos. Ziekenhuis geweest en daar werd bij binnenkomst gevraagd of je klachten had zoals het RIVM deze heb opgesteld en daarna mocht je zonder verdere maatregelen doorlopen.
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!