Veel aandacht gekregen en met een goed gevoel naar buiten.
Ik kan niet anders zeggen als dat ik goed geholpen ben na een nieuwe prothese
ik ben erg tevreden over de mondhygiëniste Brenda van Puijenbroek en tandarts Jos Biesheuvel.
Een afspraak gemaakt voor een prijsopgaaf voor een protese met of zonder implantaten. Dit in een persoonlijk gesprek daar. Dus ik een week of drie later daarheen. Ik vertel meteen bij binnenkomst daar dat het om een prijsopgaaf gaat. Ik krijg meteen het antwoord dat dit niet gaat gebeuren, dit is niet de bedoeling. Dus daar voor Jan met de korte achternaam gekomen. Ik ben weggegaan en krijg een paar dagen later ook nog een factuur van ze. Ook nog ca 20 procent toeslag voor corona maatregelen. Ik zeg lekker gaan gaan die lui.
Was 1e keer daar. Had een afspraak maar moest wachten. Wordt niet gemeld dat er uitloop is. Probeer net afspraak te maken met mondhygiëniste. Kan niet online. Moet bellen hele keuzemenu door om te horen dat het niet kan op dit tijdstip. Maken niet echt een goede indruk zover.
Aardige lieve en kundige tandarts (vrl)
Je wordt door Jos en Brenda vriendelijk en professioneel behandeld
Gaatje geboord op rustige nette wijze.
Heel geruststellend gaan ze hier te werk. Alle vragen worden beantwoord en er wordt echt tijd genomen voor de persoon!
Duidelijke afspraken wat er ging gebeuren, misschien in het vervolg nog een keer contact met de patiënt opnemen na zijn behandeling .
Er wordt goede uitleg gegeven en goed gerustgesteld.
Kwalitatief hoogstaande dienstverlening, zowel op tandarts gebied als op mondhygiënist vlak.
prima geholpen door Lisa en Lara
Super goed behandeld en het resultaat mag er echt zijn.
Ik was heel erg bang om deze stap te nemen,maar ben héél blij dat Ik het gedaan heb. Het is me echt 100% mee gevallen. Vandaag moest ik terug voor controle en is de prothese aangepast. Bij thuiskomst zat hij toch niet goed,na een telefoontje kon ik meteen komen en werd het verholpen. Super service en hele aardige mensen allemaal!
vakkundige mensen alles ik netjes
Bij binnenkomst krijg ik een bekertje in mijn handen gedrukt met uitsluitend de opmerking ‘1 minuut spoelen’. Als ik hierna om uitleg vraag krijg ik een geïrriteerd antwoord dat dit vanwege bacteriën moet. Logisch uiteraard. maar de toonzetting is naar. De assistente kijkt vervolgens in mijn mond en geeft aan dat mijn klacht een afgebroken vulling betreft. Na controle door de tandarts zelf, blijkt het glazuur van mijn kies afgebroken te zijn. De sfeer in de behandelruimte is ronduit vervelend. Ik maak zelfs hierover nog een opmerking dat het me spijt dat ik last minute een afspraak heb moeten maken en dat ze vast uitkijken om naar huis te gaan. Als reactie kreeg ik terug dat ze nog 4 uur te gaan hebben. Bij de start van de behandeling wordt me niet gevraagd óf ik een verdoving wil maar volgt uitsluitend de mededeling dat ze het zonder verdoving gaat doen. Enig overleg of verdere toelichting was op zijn plaats geweest. De behandeling en met name het gebrek aan communicatie/nare sfeer heeft me zelfs zo overdonderd, dat ik na afloop van het aanbrengen van de vulling niet eens nauwkeurig nagegaan ben of er mogelijk nog een stukje weggevijld zou moeten worden. Dit is dus het geval en ik zal dan ook (helaas) weer contact op moeten nemen. Mijn advies: communiceer met je patiënten, behandel je patiënten zoals jezelf ook behandeld zou willen worden en belast je patiënten zeker niet met je eigen gemoedstoestand.
vriendelijk
Afwachten dat mijn mond zich voldoende aan de nieuwe prothese kan aanpassen.
Zeer vriendelijk, deskundig en vakkundig personeel.
Angst overwonnen door deze mensen
Nog altijd ingeschreven in Oosterhout, terwijl ik nu alweer een tijdje in het midden van het land woon. Ik kom echt het allerliefst bij MTC! Iedereen is ontzettend vriendelijk van de assistentes aan de telefoon, tot eenmaal daar, tot de tandartsassistentes, tot de tandarts zelf, en ik was erg gespannen voor het trekken van mijn verstandskies, maar Aileen heeft alle spanning weggehaald. Ze legde iedere stap netjes uit met al het geduld en heeft me goed afgeleid om de spanning nog meer af te nemen. Ik heb nauwelijks pijn gehad en kijk er heel positief op terug!
Denken met je mee, om de juiste behandelig te krijgen.
Aardige en lieve tandarts en de ortho is ook erg lief. Ze hebben oog voor kinderen. Ze zijn ook kritisch en duidelijk.
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!