Ik ben professioneel en vakkundig geholpen. Zaken werden duidelijk uitgelegd en werd een goed beeld gegeven van de staat van mijn gebit.
Voldoende
Een goede ervaring. Goed ontvangen, uitgebreid geïnterviewd door een medewerkster met mondkapje, goede afstand in de wachtruimte, behandeling door de mondhygiëniste in vol ornaat met schort, handschoenen, mondkapje en spatscherm. Geweldig hoeveel energie jullie in het proces hebben gestopt. Voor mij geruststellend omdat ik COPD patiënt ben.
Praktijk is goed georganiseerd, zeker in deze tijd van Corona!
Fijne en vriendelijk mensen
Na slechte ervaringen elders op zoek moeten gaan naar een betrouwbare tandarts. Het is waarschijnlijk niemand zijn hobby om naar de tandarts te gaan, dus vertrouwen in de behandeling is van groot belang. Gelukkig kende ik Jos al van vroeger op een andere manier. Daarom gekozen voor deze praktijk. Tot nu toe zeker geen spijt. Zelf al een paar noodzakelijke behandelingen ondergaan. Tandarts neemt de tijd, vertelt wat hij gaat doen.
Mensen zijn erg meelevend en vriendelijk. Ook voor en na de behandeling.
Goed ingelicht correct netjes behandeld
De zorg was goed, zeer vriendelijk ersoneel en erg zorgvuldig
Het is er netjes geregeld. Je wordt er goed begeleid
Ik ervaar het als een tandartsenpraktijk die kundig is en de mensen vriendelijk benadert.
Heel blij met mijn tandarts jos van biesheuvel
Nogmaals slechte ervaring met afspraak maken S morgens en digitaal is voor ouderen niet te behappen Zeer goed ontvangst door de prothese mevrouw Heel hartelijk en meelevend
Heel lang niet naar de tandarts geweest en gezocht naar een tandartsenkliniek waar je onder narcose behandeld kunt worden. Ik verwachte vooraf namelijk een behoorlijk forse ingreep. Dat bleek na onderzoek dan toch weer mee te vallen. Niettemin toch de behandeling onder narcose doorgezet en dat is uitermate goed bevallen. Na afloop geen napijn, geen last van de narcose. Eigenlijk ga je gewoon een tijdje slapen en als je weer wakker bent kun je gewoon weer lachen en je tanden laten zien. Ik ben ‘s-avonds dan ook gewoon lekker met mijn vrouw gaan uit eten, wel voorzichtig natuurlijk. Het gehele behandelteam verdient een pluim. Begripvol en uiterst behulpzaam.
Door dat ik angst heb voor de tandarts is alles goed verlopen
Ik vind MTC Oosterhout een zeer prettige praktijk. De mensen zijn deskundig en ervaren. Hygiënisch is het helemaal top.
Geweldige ontvangst, verzorging en mooie mensen.
Zeer lieve tandarts, mee denkend en meer geconstateerd dan mijn vorige tandarts. Wel jammer dat de praktijk steeds de gemaakte afspraken verzet !
professioneel en vriendelijk
Gewoon goed en een leuke spontane tandarts en assistente
Om contact of een afspraak te krijgen is het een drama. Wachttijd aan de telefoon is makkelijk 10 minuten. Kom je binnen dan heeft de receptie pas, wanneer het hen uitkomt tijd voor een blik. Het duurt ook lang voordat de tandarts komt, eerst kijkt de assistente en dan doet de tandarts het nog eens over. Dit voelt onnodig. Maar voor/door Michael blijven we hier.
Specialisten leveren prima werk echter word je altijd minimaal 10 minuten na afgesproken tijd pas geroepen. Daardoor het idee dat het te druk is in de praktijk en er te strak gepland wordt.
Ondanks dat ik lang heb moeten wachten voordat ik weer behandeld kon worden i.v.m. de corona beperkingen ben ik redelijk tevreden
Altijd alles op tijd en de behandeling is vriendelijk en netjes
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!