Ik ben enorm bang voor de tandarts en ga altijd met tegenzin naar de tandarts, ik was altijd heel goed in zo veel mogelijk uitstellen en sins ik bij MTC oosterhout kom ga ik al met een minder bang gevoel naar de tandarts en als ik een afspraak heb dan probeer ik deze al zeker niet meer iedere keer af te zeggen. Het is een tandartspraktijk met veel geduld, respect voor iedereen ze mening en probleem en super vriendelijk en behulpzaam. Een dikke pluim !!!
Heel goed in omgang, meedenken, heel professioneel
Professionele behandelingen , zonder opdringende en onnodige behandeling
Zie voorgaande.
met vr gr Henny
Er werd op een rustige, geruststellende wijze gecontroleerd en uitgebreid de tijd genomen om uitleg te geven.
Correcte ontvangst, korte wachttijd, en soepele controle
Implantologie: goede voorlichting, voor en na behandeling. Zeer weinig nazorg nodig. Snel en vakkundig implantaat geplaatst. Ook plaatsen van tand idem.
Ik ben behandeld door implantoloog Van Zwol
Ik was en beng erg bang voor de tandarts mijn mond open doen is voor mij al een probleem. Er is begrip ervoor en geduld en vriendelijkheid dat ervaar ik als zeer prettig
Prima geholpen. Wel was er enige wachttijd en kon de tijd van de afspraak niet worden waargemaakt. Maar verder prima. Overigens wel een ongezellige wachtruimte.
Het contact met Sandra, de mondhygiëniste is gezellig en prettig. Ze werkt rustig en de behandeling is niet vervelend.
Alles volgens de regels
Ik voel me altijd erg welkom en op mijn gemak bij MTC. Er word echt naar me geluisterd fijn!
zeer goed behandeld
Vriendelijk ontvangen goed advies gekregen . We zijn er pas 3keer geweest . Dus nog niet zoveel te zeggen. Maar tot nu toe gaat het prima .
Zowel de mondhygiënist als de Tandarts zijn professionele mensen,maar zijn echt heel vriendelijk en behulpzaam en Vlot
Ik was toch wat angstig maar de angst is weg. Zowel door assistent als tandarts hartstikke professioneel maar zeker ook vriendelijk geholpen. Ik had het gevoel alsof er alle tijd voor mij was, zonder haast.
Tevreden
Mijn angst voor 'n bezoek aan de tandarts is, sinds ik hier cliënt ben, een heel stuk minder.
Goed en vakkundig behandeld
nog steeds persoonlijk en goed geregeld ondanks deze moeilijke tijd met covid 19
Naar de tandarts gaan is nooit en pretje maar ze zijn zorgzaam en vriendelijk
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!