Duidelijk, snel en netjes
Ik werd heel vlot en op een prettige manier behandeld
Alles is goed verlopen alleen drie kwartier moeten wachten totdat ik aan de beurt was Was uit gelopen kan gebeuren maar nu in corona tijd moet je er toch rekening mee houden met planning Maar had er begrip voor
Helemaal prima en lekker snel
Heb mezelf aangemeld voor MTC ivm extreme angst. Hierin ben ik weinig gehoord en geholpen. Gewoon in de wachtrij gezet. Geen idee wat er ging gebeuren. Ik heb het op me af laten komen maar dat was juist niet wat ik zocht. Het eigenlijke gesprek was met assistente. Goed gesprek maar wel in de behandelkamer. Dat is echt beangstigend. Veel verduidelijking. Foto's gemaakt en tandarts ontmoet. Al met al goed gesprek maar de angst-begeleiding mis ik toch wel.
Hele fijne tandarts incl assistente
Aardig personeel
Nooit lang wachten. Met in achtnemen van de huidige hygiene voorschriften. Door een prettig team.
-Professioneel -Goede en tijdige email communicatie, inclusief eventuele extra benodigde maatregelen ivm Corona -Correcte behandeling ad balie -Professionele, plezierige contacten met Michael Profitlich en de assistente
Ik word altijd zeer vriendelijk verwelkomd en in deze barre tijden ook coronaproof!
Vriendelijk personeel, goed geholpen
Bianca heeft ons goed geholpen, en is vriendelijk in haar omgang. Bij de prothese zijn er klachten. Het gebit geeft nu al bruine randjes rond de tanden, en dat al naar een week. Terwijl dat bij het oude gebit na 7 jaar begon. Lijkt alsof het niet glad is, waardoor het aanlaad .Dit geld voor beide gebitten.(man en vrouw)
Duidelijke toelichting en vriendelijkheid
Goede ervaring, attente mondhygiëniste die de tijd nam om goede uitleg te geven rondom het correct tandenstoken. Verder vaak gevraagd of alles goed ging tijdens het tandsteen verwijderen. Aanrader.
Vriendelijk en professioneel geholpen met een goede resultaat
alles binnen vier weken geregeld en niets geen napijn
Aardige vrienelijke kundige medewerkers
zeer tevreden
Stelt patiënt op haar gemak en geeft vertrouwen
Vind wel dat je de hele dag telefonisch een afspraak zou moeten kunnen maken!!
Heel prettig
Korte wachttijden, professionele benadering en vriendelijkheid.
x
Ik ben zeer tevreden. Ik ben heel erg bang, en daardoor moeilijk te behandelen. Ik ben heel trots op de dokters hoe zij mij er door heen hebben geholpen. Ookal was ik moeilijk doordat ik bang was. Uit ervaring weet ik dat sommige dokters niet met angst om kunnen gaan. Wat ik kan begrijpen, het is ook lastig om een zeer bange patiënt te behandelen. Maar ik was super blij dat ik geholpen was. Egt top . Ook hoe ze ondanks ik zo paniekerig deed , hun tog mij hielpen. Groetjes Daniëlle xxx
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!