Zeer goede tandarts praktijk
Intake ging netjes, extra keer moeten happen voor het noodgebit, hadden boven en onder prothese gemaakt terwijl alleen de boven nodig was. Bij de behandeling moest ik een half uur van tevoren zijn voor uitleg, wacht nu nog op de uitleg. Wel kreeg ik gelijk medicijnen, deze werden overhandigd met water, deze moest ik innemen zonder enige uitleg waarom en wat het was. Ook begeleiding kreeg geen uitleg deze kreeg alleen te horen dat ze gebeld werd als ze klaar waren. Over het resultaat tevreden maar de communicatie kan wel verbeterd worden.
Netjes voorbereid, op tijd. Goede uitleg van mogelijkheden.
Prettig ingelicht via de mail,bij bezoek aan MTC alles duidelijk aangegeven ,alles perfekt aangepast.
tevreden met de behandeling
Prima, dat er voor best wel lastige problemen met mijn gebit jullie altijd wel een oplossing hebben. Dank daarvoor!
Deskundig
positief
Ook bij een noodbehandeling kan ik snel worden ingepland en geholpen !
Vakkundig geholpen
Alles volgens afspraak
Als zeer goed.
Goed!
Goede maatregelen omtrent Corona. Goede behandeling gehad.
Ze werken erg professioneel, snel en voorzichtig. Ik ben tevreden!
Verbeterpuntje is dat ze duidelijk uitleggen wat ze gaan doen.
wij hebben nog nooit een slechte ervaring gehad bij MTC
Vrijwel altijd goed op tijd. goede, persoonlijke behandeling
Geen bijzonderheden
al jaren goede en correcte behandeling
Goed en kundig personeel
Ging iets fout met mijn afspraak maar is snel en netjes opgelost
Ik kwam een paar minuten voor de afspraak, na controle vragen en koorts opmeting werd ik naar een stoel gebracht nog geen minuut hoeven te wachten en werd gelijk geholpen. De Corona is erg maar hierdoor is wel de efficiency een stuk verbeterd. Hoop dat het qua reservering zo blijft.
Altijd prettig geholpen in een professionele kliniek met aangenaam en kundig personeel.
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!