Fijn contact met de behandelaar
Complimentjes voor Brenda, ook erg tevreden over Michael,
Vulling in het weekend eruit, Maandag gebeld, Woensdag verholpen. Vriendelijk aan de telefoon, vriendelijke ontvangst, goede en pijn vrije behandeling
De goede afspraak moest verzet worden door Covid de receptie verzet de afspraak maar boekt 30 minuten ipv de eerdere 60 minuten. Nu moet ik extra terugkomen. Slordig niet klant vriendelijk
Ervaring met tandtechnieker, tandarts en mondhygiëniste. Allen even vriendelijk, dit is voor mij heel belangrijk want ik ben bang. Er wordt kundig en snel gewerkt. Hier een tevreden klant !!
Ben altijd tevreden met wat er gedaan word en hoe het resultaat is.
Bij mijn vorige reguliere bezoek aan de tandarts en mondhygiëniste kreeg ik een prima advies om mijn tandhulzen te laten behandelen. Was overwegend cosmetisch geïndiceerd en enigszins medisch. Afgelopen week werd ik uiterst vriendelijk en ook veilig vanwege Corona ontvangen bij de entree. Daarna werd ik door de tandarts en de assistente heel prettig behandeld. Het eindresultaat was boven verwachting en de behandeling verliep prima. Ben ook blij en tevreden vertrokken
Ik heb geen angst om naar deze tandarts te gaan. Professionele behandeling. Zeer rustig en geruststellend.
Ik vind het erg overdreven hoe men omgaat met Corona, bij binnenkomst.
Goede corona controle, afstand in wachtkamer prima. Om 13.00 u werd wel iedereen tegelijk de behandelkamer ingeroepen, toen liepen de patiënten elkaar wat voor de voeten. In behandelkamer prima geholpen.
Deskundige behandeling
Vriendelijk en afspraak goed op planning.
Heel prettig, al jaren de zelfde tandarts Michael en Brenda als mondhygiëniste , vriendelijk zeer kundig , kortom tevreden klant
Front desk, corona ontvangst, assistente en tandarts - allemaal even vriendelijk en efficiënt.
Zoals altijd prima
Ben vriendelijk en goed geholpen
Ik moest een kwartier wachten op de tandarts, dat is niet super erg maar mijn afspraak was een kwartier en ik moest dus om 3:00 klaar zijn daarmee. Helaas werd ik pas geholpen om 3:00, daardoor moest iemand anders ook weer een kwartier wachten en waarschijnlijk enzovoort. De tandarts + assistente waren heel aardig en ik was snel weer klaar.
Ik kwam voor controle. Bij bunnenkomst temp gecontroleerd, en maar even hoeven te wachten. Ikw as al enige tijd en vulling kwijt, dat werd gelijk opgelost en dar hoefde ik niet een nieuwe afspraak voor te maken.
Slecht omdat ik een afspraak had bij de mondhygiënist. Maar omdat ik mijn kleindochter bij me had die hoesten werd ik niet geholpen. Kleindochter is bij de huisarts geweest en 4 maal getest. Alles negatief. Blijkt bovenste luchtweg infectie te zijn geweest. Had morgen een afspraak voor mijn gebit aan te passen als ik dan alleen kom word ik wel geholpen. Je kan ook te ver doordraven. Ik weet heel goed wat corona inhoud maar dit gaat alle boekjes te buiten. Jammer maar ga echt op zoek naar iemand die wel begrip heeft voor mensen die al een drempel over moeten om naar een praktijk te komen na 16 jaar ellende met implantaten. Tevens is het schending van de privacy om temperatuur op te nemen bij mensen
Goede uitleg omtrent mond en gebits verzorging
Pijn tijdens het bijten. Mijn verstandskies kantelde omdat er te weinig steun in het kaakbeen was ontstaan. De kies is met weinig problemen en gewenst resultaat direct verwijderd. En bovenal deskundig.
Mijn ervaring is positief
Vooraf duidelijk verteld wat de behandeling was (met offerte), zeer begripvol, duidelijke uitleg wat hij ging doen
Gewoon goed
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!