Wel goed bedoel ik mee dat wij een nieuwe tandarts assistente hadden ,en zij was best wel een beetje hardhandig. Weinig ervaring dat merkte je wel maar daar hadden wij wel begrip voor.
professioneel en vriendelijk
Ik heb verschillende keren te horen gekregen, dat MTC telefonisch niet bereikbaar was en werd verwezen naar e-mail contact. Ik vind dit voor een tandheelkundig centrum niet kunnen. Bel dan terug, als je niet bereikbaar bent op dat moment
wij waren er nog nooit geweest, dus even zoeken naar de ingang maar vooral de bel. gelukkig was er iemand die er vaker kwam. verder alles naar wens.
Zeer goede begeleiding, voorlichting en begrip van zowel de tandarts, mondhygiënische als implantoloog. Van ieder veel begrip voor mijn angst.
Ik was helaas ziek. Hoge koors maar geen corona. Moest afspraak met Brenda afzeggen
ik ben onder narcose geholpen en door een slangetje in mijn neus heb ik thuis 7 uur lang een bloedneus gehad en zoveel bloed verloren dat ik ben flauwgevallen op de grond dus was geen prettige ervaring ,huisartsenpost gebeld door mijn buurvrouw en daarna kwam ik weer bij kennis .
Tandheelkundige zorg zoals je behoort te verwachten
Ik kom al een aantal jaren bij Brenda en zal dat ook graag blijven doen.
Ben blij als patiënt bij mijn vaste tandarts, zo ook deze keer. Echter bij binnenkomst op de afdeling is het niet goed te zien waar je moet melden, dus loop je naar de balie, ik zit daar niet te wachten om afgesnauwd te worden, waarschijnlijk ben ik niet de eerste die hier een opmerking over plaatst kan ik mij zo indenken. Doe ermee wat u goed lijkt. Tot volgende keer. Lennaert Lonterman
X
Fijne mondhygienist
COVID maatregelen in praktijk goed. Personeel uitermate vriendelijk en behandeling zoals altijd pantientvriendelijk.
ben zeer tevreden hoe ik behandeld ben,vriendelijk personeel
Ik ga niet graag naar de tandarts maar vind het fijn om naar de mondhygieniste te gaan omdat zij luisterd naar hoe het met mij gaat en ook duidelijk uitleg geeft en verteld wat zij gaat doen in mijn mond.
Heel prettig ben goed geholpen door Bianca
overal tevreden over
MTC heeft geweldige medewerkers, die een goed uitleg weten te geven over wat er staat te gebeuren. komen altijd hun afspraken na, precies op tijd bij een afspraak.
was goed
Een goede tandarts ook een goede duidelijke uitleg & informatie
Ik heb niet veel toe te voegen. Dit was mijn eerste bezoek als nieuwe patient. Mijn eerste indruk is positief.
Fijn dat men zo open is. Datjou vragen ook goed onderbouwd worden beantwoord.
De totale atmosfeer ademt rust, vertrouwen, vriendelijkheid en professionaliteit uit.
Erg aardig personeel maar zeker niet mijn favoriete bezigheid. Al 8 jaar ellende bij controle van de implantaten. Weet dat het moet maar liever.
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!