Helemaal goed. Snel hulp gekregen, prima tijdelijke voorziening en advies.
Top tandarts !!!
De bejegening tijdens het telefoongesprek van 31 mei was zeer ondermaats, beledigend en onfatsoenlijk!
geen mening
Netjes ontvangen en geen lange wachttijd
Prima geregeld fijne praktijk
Helemaal geweldig alles 100% meegevallen,door de pijnstilling bijna geen pijn gehad echt ik zg 100% Maar het is zeker veel meer. Ben super tevreden.
Ik net als zovelen die de tandarts stoel kunnen missen als kiespijn,werd mooi weer op mijn genak gesteld door dectandarts en ook de assistenten
Vriendelijke mensen prima accomodatie heel schooon en goed bereikbaar
zie bovenstaande regel
Ik heb grote angst voor de tandarts en heb dit vermeld. Ben enorm goed geholpen door Jennifer. Zij heeft mij gerustgesteld, tijdens de behandeling ook enorm veel rekening gehouden met mij en mijn angst. Ik vond het super fijn hoe zij met mij omging. Dus ik kom hier graag terug en hoop zo mijn angst te overwinnen en regelmatig te komen. Mijn gebit is super goed gereinigd en ik schaam me niet meer om te glimlachen. Hiervoor ben ik 2,5 jaar niet bij de tandarts geweest. Al met al zeer aangenaam. Mijn dank is groot!
Deskundige tandartsen die heel eerlijk vertellen wat er aan de hand is, en wat er aan gedaan kan worden . Erg klantvriendelijk
Relaxed
Fijn geholpen, snelle actie Goede zorg, en ik kan altijd snel terecht
Na trekken van alle tanden geen of nauwelijks nazorg, had een intense nabloeding, geen info meegdgeven hoe te handelen na het grekken Positief wel de begeleiding van prothese
Ik heb een enorme angst en paniek! En dit was een onontkoombaar behandeling. Ze hebben mij er stapje voor stapje in mee genomen om aan het idee te wene, de ingreep te wene, en nu aan de verandering te wene! Als ik 2 mensen in speciaal, Rene! En mijn tandarts IK GA HIER NOOIT MEER WEG!
Iedereen is altijd vriendelijk ook de dames bij de receptie! Top !
Mijn tandarts Michael Profitlich, zeer deskundig en zeer goed als je angst hebt .
uitstekend
Erg aardige tandarts (Michael) en ook erg aardige assistenten. Stellen je gerust, nemen de tijd voor je en nemen je angsten serieus. Ik zal nooit met plezier nar de tandarts gaan, maar ze motiveren me wel om te blijven gaan.
Snel, vriendelijk en uitstekend geholpen
Ik had gebeld i.v.m. een gaatje waar ik last van had. Een gehaaste 'hallo' door de assistente bij binnenkomt. Kreeg direct een bekertje om m'n mond te spoelen en toen werden er meteen foto's gemaakt. Geen 'hoe gaat het' of vriendelijk welkom. Tandarts (M. Profitlich) kwam daarna, controle uitgevoerd en hij zou me wel terug zien voor het vullen. Ik was enigszins verbaast omdat ik had gebeld voor het gaatje en daar nu niet aan werd geholpen. Dat ik ongedane zaken weer kon vertrekken en ik niet was geholpen, kon de tandarts niets interesseren. Geen sorry of iets dergelijks voor de miscommunicatie of het verkeerd inplannen van de afspraak. In plaats daarvan een geirriteerde reactie met dat het ook wel anderhalf jaar geleden was dat ik voor het laatst was geweest en wat ik dan had verwacht? Met een arrogant lachje kreeg ik te horen dat hij hier echt geen tijd voor had. Ik kon er voor terug komen, punt! (Ik was anderhalf jaar niet geweest door een annulering vanuit de praktijk i.v.m. corona en daarna zwanger geweest met veel ziek zijn daarbij en bevallen, dus kwam er even niet meer van). Na deze bejegening en overdonderd te zijn door de gehaaste en arrogante behandeling, afspraak gemaakt bij andere tandarts (J. Biesheuvel) in de praktijk voor het vullen. Twee dagen later kon ik terecht. Vriendelijker geholpen, maar wederom erg gehaast weer. Jammer dat de drukte in de praktijk zo op de patient wordt geuit. Kreeg wederom het gevoel als of ik ze tot last ben met mijn bezoek. Daarbij werd er een soort schuldgevoel aangepraat over het feit dat ik een gaatje had. Ook daar kom ik niet voor. Inmiddels uitgeschreven uit de praktijk, waarbij niet gevraagd werd naar de reden. Blijkbaar interreseerd dat ook niet en zijn ze blij met een patient minder. Geeft weer wat meer tijd en geduld misschien, wat ik de overige patienten enorm gun. Jammer!!! Jaren in jullie praktijk patient geweest, maar zoals ik nu behandeld ben, laat ik me niet nog eens gebeuren.
De mondhygiënist neemt de tijd en met de tandarts valt er altijd wel iets te lachen.
Duidelijke intake en super fijne behandeling. Ben uitermate tevreden met mijn nieuw gebit
Een vulling vervangen doe je niet voor je plezier, maar soms moet je. Verdoving was optie, maar niet gedaan, prima verlopen en geen last na de behandeling.
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!