Ben blij dat Lara mijn gebit zo kundig bijhoud en dit doet zij samen met een assistente op een geruststellende wijze.
Andere jaren ben ik behandeld door ................,waar ik binnen 2 minuten uit de stoel was. Daarom was er nu wel tandplak aanwezig. gr van jan dekkers.
goede gezondheidszorg wordt verleend. Het is een grote praktijk met volle agenda's, waardoor je soms even moet wachten, maar er is wel ruimte voor persoonlijke aandacht. Het is geen lopende band werk, waardoor je weet dat er dus wel naar je geluisterd wordt.
Steeds dezelfde mondhygiënische, dat is fijn.
vriendelijk deskundige mensen.
Prima geholpen, goed voorgelicht en behandeld.
Correct behandeld, goed op tijd.
Jammer dat ik haar naam niet weet maar jullie waarschijnlijk wel. Zij heeft voor mij nagekeken hoelang ik deze prothese heb en dat ik contact met vgz op moest nemen voor de hoogte van bijbetaling.
Ik ben al tientallen jaren bij uw praktijk, ik ben nog nooit 1 minuut te laat geweest in al die jaren. Mijn zoon Danilo kwam dinsdag 10 aug iets te laat op uw praktijk, 7 minuten, de reden daarvan is dat ik vast kwam te staan in Breda omdat er een ongeluk was gebeurd. Ik bleef wachten in de auto toen Danilo bij uw praktijk aan kwam. Hij werd naar huis gestuurd omdat hij te laat was, en er geen tijd meer voor hem was. Kortom ik ben hier echt pissig over, en neem nu de moeite om vanaf mijn vakantie Kroatië hier te reageren. Ik overweeg serieus om in Breda op zoek te gaan naar een andere tandarts. Met vriendelijke groet, John v Geel
Assistent heeft goed advies gegeven, was vriendelijk, nette uitstraling.
Zoals hierboven al staat. Nooit klachten over de behandelingen. Alle medewerkers zijn erg duidelijk
n.v.t.
Behandelaar was vriendelijk en duidelijk
Na jaren angst voor de tandarts waardoor mijn gebit compleet verwaarloosd was, kwam ik hier terecht. Helaas was het niet meer te redden dus onder narcose alles laten trekken en een gebit laten plaatsen. Vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak, aardige mensen en alles wordt goed uitgelegd! Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen!
Zowel mondhygieniste als tandarts werken netjes, secuur en ik ben erg tevreden
stuk tand eraf en is keurig gerepareerd door Jos ipv trekken.
Professionele aanpak, vriendelijk en voorkomend.
Persoonlijk vindt ik de tandartsen erg gehaast daar heb ik wat moeite mee nemen te weinig tijd !!! Waardoor je wat gestrest raakt .
Voel me altijd op het gemak bij mijn Tandarts (Jos). Waar ik in het verleden nog wel eens een afspraak wou overslaan ivm met lichte tandarts vrees heeft deze Tandarts mij het vertrouwen weer terug kunnen geven. Ook niet te vergeten zijn de vriendelijke Tandarts assistenten welke alles alvast het voorwerk doen zodat het hele proces vlot verloopt.
De laatste keer was de prothese niet helemaal goed. Verschillende keren terug geweest.
Mensen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!