Nvt
Zeer kundige en vriendelijke ervaring, er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren en er wordt fijn cliëntgericht gewerkt. TOP!!!!
De afspraak duurde 10 minuten de assistente was aardig maar het kon allemaal wel wat beter. Ze ging heel ruw te werk. Waardoor ik geen prettig gevoel had. Ze ging niet secuur te werk. De tandarts zelf was prima maar heeft 2 tellen gekeken
Na bijna 12 jaar zeer slechte ervaring bij andere praktijk en na 5 verschillende gebitsprothese (boven en onder klik), is er eindelijk bij MTC zoveel aandacht aan besteed dat het nu wel in orde is. Jammer dat ik zo lang gewacht heb met overstappen naar jullie praktijk.
Alles is goed georganiseerd, ook met de Corona maatregelen. Personeel is vriendelijk en professioneel.
Fijn geholpen door Lara. Ze is vrolijk, vriendelijk en geeft duidelijke uitleg.
Het team is vakkundig en persoonlijk. Een ontspannen sfeer waarin de controle plaats vindt. prima.
correct behandeld volgens afspraak
Goede professionals die je op een fijne manier van dienst zijn. PS - in het lijstje hieronder staat Micheal Profitlich, dit moet Michael zijn.
Prettig
Ik word altijd prettig te woord gestaan en ben zeer tevreden over alle medewerk(st)ers.
Ik heb een fijne ervaring met MTC Oosterhout. Ik heb mij bij MTC laten opereren aan mijn mond. De operatie is rustig en netjes verlopen. MTC biedt ook fijne nazorg.
Niet lang hoeven te wachten voor ik geholpen werd
fijne ontmoeting en behandeling
De medewerkster achter de balie zat daar alleen toen ik er was. Diepe buiging voor haar geduld met alle klanten en de wijze waarop ze er in slaagde alle ballen in de lucht te houden!
De service is top! Nu hopen dat t peosuct straks ook beter is...
Ontvangst is vriendelijk en beleefd. Omgeving is prettig. Behandeling is volgens mijn beleving vakkundig
Zou MTC aanbevelen
Geen poespas
Blijven zoeken naar de oorzaak van mijn klachten
Werken aandachtig en met veel overgaven geven uitleg wat ze doen, en geven advies om je gebit en implataten te onderhouden.
Keurig op tijd Juiste behandeling Alles oké bevonden
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!