Alles volgens afspraak, aardige dames en een goede uitleg. Excuses dat ik de naam van de tandarts en haar collega niet meer weet.
Je krijgt ruimschoots de tijd om je eventuele klachten uit te leggen.
aandacht voor mijn rug / nek klachten.
Ik ben tevreden over de behandeling en de duidelijke uitleg
“Happen” ging prima,alleen jammer dat mijn gebit niet werd schoongemaakt .Heb ik in de auto met borsteltje gedaan, evt tandenborstel mee brengen….?
De circulatie in het gebouw is niet goed. Het was erg benauwd. De Tandarts verdiend een pluim. Goed en mooi werk verricht.
In de ochtend gebelt ivm een los gekomen vulling en kon eind van de middag al terecht! Alles werd duidelijk uitgelegd, hierdoor voelde ik me op mijn gemak.
Correcte behandeling
Korte wachttijd, vriendelijke tandarts
Fijne praktijk
Ben ontzettend ban maar heb heb niks gevoeld toen mijn kies is getrokken werd op mijn gemak gesteld zowel door de assistente als de tandarts zelf echt top
Alles is netjes geregeld en gecommuniceerd. Praktijk is netjes en schoon. Zeer vriendelijk personeel.
Goede , vriendelijke en duidelijke behandeling
Altijd prima behandeling en correcte uitleg wat er gebeurd en eventueel later dient te gebeuren.
Als bange tandarts-patiënt ben ik hier heel goed geholpen door aardige, begripvolle mensen.
geen klachten, geen problemen
positief
wel redelijk goed behandeld maar de kosten vind ik absurd hoog
zeer prettig!
Men is er betrokken, proberen een oplossing samen te vinden, daar is men in mijn geval altijd goed geslaagd men is heel kundig, ik kan een ieder MTC aanbevelen.
Wordt altijd goed en vriendelijk behandeld .
als altijd, werd ik keurig op tijd geholpen. Ik vind dat er altijd naar me wordt geluisterd, uitleg wordt gegeven, als ik ergens om vraag etc.
Ik ben er van overtuigd dat dit echt professionals zijn. Mijn gebit kan geen betere behandeling wensen. Maar richting onze zoon altijd commentaar over poetsgedrag werkt niet motiverend. Hij vindt het poetsen lastig vooral door zijn beugel maar hij poetst wel!
Gewoon een goede tandarts
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!