Goede verzorging
goed en netjes behandeld
goede ervaring
Eerste keer geweest en zeer goede ervaring
Ondanks wat pech super goed geholpen.
Ze stelde me op mijn gemak
Altijd fijn contact en we konden zelfs eerder dan gepland terecht. Men houdt goed rekening met je en met eventuele problemen die er spelen. Men anticipeert goed en de werknemers zijn erg vriendelijk en begripvol. Over de behandeling/controle zelf ook geen klachten. Wij hebben geen verbeterpunten eerlijk gezegd. Super tevreden!
Receptioniste niet erg vriendelijk,mijn mondhygieniste daarintegen wel!
Zeer tevreden ,over de afwikkeling van mijn probleem!
Vriendelijk en netjes geholpen.
Alleen bij de balie voor aanmelding, mag het soms wat vriendelijker. Verder n prima bedrijf MTC.
Afspraken duren soms langer wat betreft de wachttijden
Er komen vervolgstappen. Met een implantoloog om verdere mogelijkheden te bekijken
Alleen maar goede ervaring
Ik vind het heel fijn dat er serieus omgegaan wordt met corona. Daarbij wordt er kundig gehandeld omtrent de tandheelkunde
Er was een stukje van mijn prothese afgebroken. Allereerst heeft het in totaal 3 kwartier geduurd voordat ik een medewerkster aan de lijn had. Keuzemenu werkt niet naar behoren. Bij de derde poging kwam ik er eindelijk doorheen, en was ik eerste in de rij. Het duurde nog 14 minuten voordat ik eindelijk mijn probleem kon vertellen... Vervolgens kreeg ik een medewerkster te spreken die, naar mijn idee, onvoldoende kennis had om dit soort zaken af te handelen. Zij bleef bij het standpunt dat ik de prothese niet zomaar kon afgeven (einde van de middag), zodat hij de volgende ochtend meteen naar de tandtechnicus kon worden gebracht. Nee, ik moest en zou eerst de persoon bij wie ik in behandeling ben er naar laten kijken. Een andere mogelijkheid was er absoluut niet! De volgende ochtend meldde ik mij op een voor mij onmogelijk vroeg tijdstip bij de behandelaar, en wat schetst mijn verbazing? "Oh, dat had je ook gisteren kunnen afgeven". Precies wat ik dacht! Ik ben nog geen 2 minuten binnen geweest! En als kers op de taart krijg ik een paar dagen later ook nog een rekening voor dat totaal overbodige consult! Dat is lekker verdienen, op mijn kosten.
goede informatie, behandeling alles door Jennefer de mondhyg.
Ik kwam om onder narcose een behandeling te ondergaan mijn bloeddruk was te hoog dus dit kon niet doorgaan . Besloten om onder lokale verdoving de behandeling te laten doen Ze waren super lief ook toen ik even in paniek raakte
Ik heb niet lang hoeven te wachten en werd vriendelijk geholpen.
Kundig en snel
Was op tijd aan de beurt en werd vriendelijk behandeld. Ook vakkundig en duidelijk
Ben zeer tevreden over de praktijk
Ik heb de behandeling en de manier van omgaan met mij als patient als uiterst prettig en professioneel ervaren. Al bij binnenkomst is de sfeer rustig en ontspannen.
Bovenstaand is kort en bondig genoeg, toch?
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!