Zeer fijn geholpen en duidelijke uitleg en zeer vriendelijk personeel.
Zie hierboven
Mijn behandeling zou plaatsvinden in juni. Nadat ze mijn gegevens kwijt waren geraakt heb ik 3 keer een andere behandelaar gekregen en is mijn afspraak 2 keer verzet waardoor de behandeling uiteindelijk in november plaatsvond. Ik heb een half jaar langer dan nodig met een gat in mijn gebit gelopen
Ik ben heel goed geholpen ze waren heel vriendelijk en zorgde dat ik me op mijn gemak voelde!
Ik kom terug!
Ik had dit keer een nieuwe tandarts. Ervaring was prima.
Ik ben tevreden !!
Afspraak gemist, werd netjes opgebeld en gevraagd een nieuwe afspraak te maken. Vriendelijk behandeld en flexibel in het maken van een nieuwe afspraak.
Ik was bij de mond hygiënisten. Ze vertelde me welke elektrische tandenborstel ik het beste kon gaan gebruiken. Eerder is dit mij nooit verteld door haar collega's dus ik was erg blij met het advies van deze mevrouw.
ik was ontspannen dus dan is het goed toch gelukkig geen foto gemaakt voor onnodige kosten. wel goed verdoofd en Sedaf stelde me ook op m'n gemak
Zoals altijd, prima gerustgesteld en netjes behandeld.
Goed om te slapen tijdens de behandeling, alleen daarna ben je er nog niet. Het kost tijd om aan prothese te wennen.
onderdeel van apparatuur defect. Assistente raakte geïrriteerd, omdat het haar niet lukte. Collega moest haar wijzen op defect onderdeel. Daarmee duurde de behandeling extra lang. Ik ga er van uit dat deze extra tijd net in rekening gebracht wordt.
Na lang wikken en wegen toch besloot genomen de deur binnen te gaan! Super geholpen onwijs vriendelijk en goede adviezen! Ipv met angst ga ik nu normaal er naar toe! Niks is teveel als je belt en er is altijd wel mogelijkheid om snel geholpen te worden!
Nvt
Professioneel, aardig en goed in je werk. Als ik dan toch even mag zeuren: de stoelen liggen nogal beroerd.
Netjes geholpen, geduld met mijn kinderen
Goed verder kan ik niets vermelden
Ondanks dat ik altijd zenuwachtig ben is het een fijn fris gebouw met fijne mensen
Implantoloog heeft netjes zijn werk gedaan. Kreeg van hem een recept voor een pilletje dat ik een uur van tevoren in moest nemen en ik heb nergens wat van gemerkt.
hier hebben ze de tijd en begrip voor angst patiënten, goede uitleg rustige begeleiding en zeer vriendelijke mensen.
afspraken formulier ingevuld zelfde dag opgebeld en afspraken vast gezet top
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!