Helaas is Lisa weg, maar weet zeker dat er een ervaren vriendelijke mondhygeïste voor terug komt. Je wordt bij MTC altijd gerustgesteld en uitleg gegeven wat ze gaan doen.
Ik heb goede ervaringen met MTC
Ondanks dat het een plek is waar eigenlijk niemand voor zijn lol komt voel ik me altijd relaxed bij MTC. Door zorgvuldige en vriendelijke behandeling met goede uitleg over alles. En dat terwijl ik vroeger heeel bang was van de tandarts
na reparatie protese binnen twee weken weer doormidden past ook helemaal niet na reparatie
Vriendelijke assistent en tandarts.
Zoals gewoonlijk alles professioneel verlopen
Er word geluisterd naar de wensen van de patiënt en ze nemen alle tijd in uitleggen wat er gaat/ dient te gebeuren .
.............
goed altijd bij jos
Fijn ontvangen en duidelijke uitleg. Tevreden over de tandarts. Wel vreemd dat ik een afspraak maar voor bij mijn eigen tandarts en ik toch een vreemde tandarts had. Is al vaker voortgekomen. Maar de ze tandarts heeft me goed geholpen.
Ik kom er al een 20 jaar. Het is een fijn stabiel team. Kennis van zaken met goed advies. In tegenstelling van de behandelaars mis ik bij de receptie/ balie soms wat warmte. Hier is iets te veel een zakelijke koele benadering. Behandelruimtes zijn goed en netjes. Wachtruimte zou iets “ huiselijker “ mogen zijn. Al hoef je niet vaak lang te wachten.
Afspraak bij Jos gehad voor een afgebroken stuk van m’n kies . Bewust bij Jos omdat hij bij mij al redelijk wat reparaties heeft gedaan en ik daar altijd tevreden over ben net zoals de laatste keer afgelopen week . Ik kom uit Geertruidenberg en in Raamsdonksveer of Made zitten ook tandartsen die dichterbij zitten maar ik kom toch voor Jos omdat ik daar tevreden over ben .
Na 16 jaar dood angsten te hebben voor de tandarts wat resulteerde in super slechte en lelijke tanden . Ben ik via via gewezen op deze lieve mensen en die hebben mij uitstekend en in alle rust geholpen met een heel nieuw gebit onder narcose . Mega blij ermee . Kortom een fantastische ervaring die ik iedereen kan aanraden .
Behandeling door Mevr. L. Cheikh Amin was absoluut beneden maats. De woorden "klantvriendelijkheid en service" komen absoluut niet voor in het vocabulaire van deze "dame"..... Verder probeert deze "dame" je van alles aan te smeren zoals onnodige verdovingen etc..
Ik ben er zo één die slapeloze nachten heeft voordat ik naar de tandarts moet voor wat dan ook. Ik lig in de stoel te trillen als een rietje en het huilen staat me nader dan het lachen. Afgelopen week was het weer raak..de assistente was echter superlief en ook de tandarts had alle begrip. Na de verdoving begon het feest en ik heb echt geen centje pijn gehad, ook naderhand toen de verdoving uitgewerkt was niet. Dikke complimenten voor deze twee dames, die mijn angst nog niet volledig hebben weg genomen, maar volgende keer zal ik waarschijnlijk een stuk relaxter naar de tandarts gaan!
alles goed op tijd, vriendelijk en met overleg.
Om een afspraak te maken, 3x maal gebeld, kregen de mededeling, er zijn nog 9 wachtende voor U, Toen we eindelijk aan de beurt waren, kregen we gesprekstoon, ander half uur aan de telefoon gezeten. Dit wel aangegeven. Verder wel weer goed geholpen en goede behandeling.
Nieuw plaatje laten maken. Ben zeer tevreden over de vakkundige en vriendelijke behandeling. Plaatje zit als gegoten. Ben zeer tevreden.
Alleen erg lang telefonisch in de wacht gestaan.
Lekker snel en zakelijk
Ik kreeg een andere tandarts omdat mijn eigen tandarts niet aanwezig was vanwege privé redenen. Prima, maar ik lag in de stoel in afwachting op de tandarts en de goede man stelde zich niet eens voor. De assistente was daarbij wel erg vriendelijk. Ik heb een vervolgafspraak moeten maken. Dit ging ook goed. Je kan merken dat de telefonisten het druk hebben en niet meteen oog hebben voor iemand die aan de balie staat. Ik heb afgelopen maandag geprobeerd telefonisch de tandarts te bellen voor het bespreken van een vulling die eruit is gevallen. Telefonisch kreeg ik met geen mogelijkheid contact, heel lang in de wacht gezet dus heb ik het opgegeven.
Was heel goed. Werdt echt gerust gesteld. Alles is verder goed gegaan.
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!