Ondanks de corona vriendelijk ontvangen. En op een vriendelijke vakkundige manier geholpen. En snel door gepakt door diverse specialisten.
Ze nemen echt serieus de tijd voor je,en leggen alles haarfijn uit met wat ze gaan doen bij je,heel fijn,zeker als je al een angst heb voor de tandarts.
Kundig team
Zeer betrokke en vakkundig
Helaas kom ik de laatste maanden regelmatig voor het vastzetten van een kroon die ik op jullie advies ook door jullie heb laten plaatsen. Dat spontaan mij halfjaarlijkse controle uitgevoerd kon worden was prettig! Dat ik een factuur kreeg voor het vastzetten van de kroon vind ik eigenlijk niet terecht. Ik heb betaald maar verwacht dat dit bedrag straks in mindering wordt gebracht op de nieuwe ingreep die ik met Jos besprak; implantaat en nieuwe kroon.
Goeie controle en schoonmaken
Helemaal top. Zeker als je angst hebt.
Heel rumoerig alles loopt door elkaar je hoort wat er naast je gebeurd doordat alles open is en er maar een dun wandje tussen zit
woensdag geholpen goeie uitleg, netjes personeel zeer kundig en vriendelijk
Ik kom hier al jaren. En ik zal hier altijd blijven. Zeer vriendelijk en zeer deskundig.
ik heb dit als snel en fijn ervaren
Wordt op mijn gemak gesteld en snelle hulp
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Had erge pijnklachten, ik kon zeer snel terecht. Is goed behandelplan opgesteld.duidelijke info. Tandarts dacht erg goed mee wat betreft mijn financiële situatie.
alles prima. ik houd niet van punten geven. Dubbele afspraak. eerst Brenda daarna Jos . 20 min later dan afspraak. is oke
ben snel en deskundig geholpen.
I.v.m. Coronaperikelen maandag e-mail gestuurd en gevraagd om advies/ reactie omdat ik woensdagochtend een afspraak had staan. Ik heb zelf dinsdag om 12.30 gebeld. Daar is een notitie van gemaakt. Uiteindelijk werd ik dinsdagavond om 19.00 door Brenda teruggebeld. Indien negatief kan ik gewoon naar de afspraak komen. Prima maar wel een late reactie.
Vond het heel fijn onder narcose behandeld te zijn
Bij deze tandarts is het bijna gezellig om weer te gaan.
Ook tijdens de behandeling gaf tandarts duidelijke uitleg. Ik was en ben zeer tevreden met het resultaat.
Ik kon dezelfde dag nog terecht met mijn kiespijn.
Super blij om weer breed uit te kunnen lachen zonder je eigen te hoeven schamen. Straks als het helemaal klaar is zal het vast een 10 kunnen warden
Prima behandeling bij tandarts Jos Biesheuvel. Goede behandeling en samenwerking met de assistentes. Goede informatie en uitleg over de te volgen behandelingen betreffende de te volgen richtlijnen bij het trekken van m'n tanden en kiezen. De procedure van het nieuwe gebit dat ik zal krijgen is een ander verhaal.
Ideaal dat er in de spreekkamer meteen een afspraak wordt gemaakt, die meteen wordt doorgestuurd. Vermindert wachten bij de balie en ontlast de baliemedewerkers.
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!