Vlotte pijnloze behandeling gehad met duidelijke informatie
Prima praktijk. Vakkundig en vriendelijk.
Ik goed geïnformeerd over wat er ging gebeuren Tijdens de behandeling steeds de vraag of het nog ging En na de behandeling goede uitleg en gelijk al nieuwe afspraken gemaakt voor de na behandelingen Ik ben zeer tevreden
Mijn eerste bezoek en heel prettig geholpen, fijne aardige mensen
Kundige mensen.
De behandeling was bijzonder. Vakkundig. Aandacht voor de patiënt. Vriendelijk.
behandeling was erg pijnlijk. En informatie verwarrend eerst werd er gecommuniceerd dat het er goed uit zag en daarna was er ineens wel een paradontologie trjaect voorgeschreven. Er werd gerefereerd aan Fotos die niet in mijn dosier zaten. Verder moest ik om een zakdoek vragen omdat ik moest huilen van de pijn. Dit weed tijdens de behandeling niet eens opgemerkt. Kortom her voelde niet als warm Welkom.
Het bezoek aan de tandarts is voor velen een angstig moment, zo ook voor mij. Sinds een paar jaar durf ik weer naar de tandarts met dank aan MTC Oosterhout. De persoonlijke aandacht en geruststellende begeleiding is perfect. Mijn gebit is weer in prima staat, en ondanks dat ik het spannend blijf vinden, ga ik weer braaf naar elke controle.
De afspraak was wel iets later dan gepland. Heb een kwartiertje in de wachtruimte gewacht, maar de behandeling zelf was goed.
Staat toch hierboven al !!!
Persoonlijke noot en transparantie ontbreekt soms/moet expliciet om toelichting worden gevraagd door patiënt zelf.
Altijd goed geholpen door Hero
De tandarts (Jos) is een hele fijne en gooide tandarts. Hij is sociaal en stelt je gerust en denkt met je mee. De jonge assisteren zijn aardig en maken je mond voorzichtig en prettig schoon.
Duidelijke uitleg en afspraken, kijkend naar de wensen en de mogelijkheden. Top!
Zeer tevreden over kwaliteit
Dankzij uw Dr.Michael is mijn angst voor tandartsen praktisch helemaal verdwenen. Assisstenten: stuk voor stuk lief en behulpzaam.
Ik heb drie keer moeten bellen en twee keer een e-mail gestuurd die niet eens werd bevestigd, voordat ik de begroting ontving. De behandeling en behandelaar daarentegen waren TOP.
stukje van mijn tand afgebroken, ik kon snel koen om dit te repareren
Reeds beschreven als boven vernoemd.
Een gezellig gesprek en goede behandeling
Uitstekende Tandartspraktijk, schoon, fris en vriendelijke tandarts en medewerkers. Altijd zeer flexibel indien afspraak verzet moet worden. En altijd keurig op tijd aan de beurt
Michael is altijd vriendelijk en legt goed uit indien er vragen zijn. Assistente legt uit wat ze gaat doen, zodat je weet wat er komen gaat. Baliemedewerkers zijn eveneens vriendelijk.
Altijd vriendelijk en zeer deskundig zodat je er bijna met plezier naar toe gaat.
De Waard 5 E
4906 BC Oosterhout
Welkom bij MTC Oosterhout! Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!