pas de eerste maal geweest, ervaring is nog beperkt
Prima geholpen, kundige uitleg
Prompte hulp en goede verzorging. Medewerk(st)ers allemaal heel attemt/
Over het algemeen goed ,alleen bleek er geen tandarts voorhanden te zijn voor algehele controle i.v.m vertrek van de desbetreffende arts. ( dit was bij de laatste controle wel afgesproken )
De halfjaarlijkse controle kan omschreven worden als een zeer nauwkeurige inspectie. Zijn er niet al te grote gebreken dan worden die direct na de controle uitgevoerd en dat scheelt een hoop tijd.
Prima te bereiken, afspraken te maken en je hoeft niet lang te wachten op je beurt in de wachtkamer.
Rust, professioneel,netjes, vriendelijk
Plezierig, professioneel, persoonlijk.
Zeer kundig en vriendelijk personeel!
Tandarts Bol is een prettige tandarts: rustig en geduldig en legt alles goed uit. Ook heel aardig voor de kinderen.
Na controle vorige week, brak afgelopen vrijdag een stuk van m’n kies af. Erg vervelend en vooral ook omdat ik erg bang ben van de tandarts.
conform afspraak geholpen met goed advies en aandacht
Professioneel, menselijke en vriendelijke benadering, goeie uitleg en motivatie waarom wel/geen behandeling zinvol is.
Ervaring is gebaseerd op tandarts van Nes en de tandartsassistente. Deze man heeft mijn angst voor tandartsen lang geleden weggenomen. Vind 't totaal geen straf om langs te komen. Een andere ervaring gehad met een vervanger en vond 't erg commercieel. Kreeg ongevraagd uitleg over hoe tandenstokers te gebruiken. Heb gezegd dat ik dat wel weet maar kreeg later een rekening van 25 euro hiervoor. Dit in overleg niet hoeven te betalen. Ook bij een vervanger doorgestuurd naar Oosterhout...duur grapje. Uiteindelijk zelf gekozen voor 't verwijderen van deze kies. Dus zolang tandarts van Nes er is zeer positief.
Er is geen ervaren personeel en dat merk je aan veel dingen. Voor heel veel geld heel weinig professioneel zorg.
De mensen zijn vriendelijk, zowel achter de balie als de tandartsen zelf. De tandartsen leggen uit wat ze gaan doen, zodat je weet wat er gebeurt. De tandartsen stellen je op je gemak.
Personeel weet wat ze doen zijn zeer vriendelijk en stellen je heel erg op je gemak
Ik werd geconfronteerd met een totaal voor mij knbekemfe tandarts. Was ca 40 jaar bij tandarts Metz. Was ook tevreden met zijn opvolgster maar wil niet van de een naar de ander. Vond dat ik daarover slecht
Behulpzaam, vriendelijk en geduldig
Pastoor van Kessellaan 3
4731BH Zevenbergen
Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.