heel fijne praktijk
Leuk met kinderen
Over het algemeen een vriendelijke bejegening, jammer dat het nog al eens voorkomt dat er ondanks e en tijd afspraak 10-15 min gewacht moet worden.
Te weinig personeel lange wachttijden
Ik ben volledig tevreden. Goede tandarts en assistente, afspraken maken gaat makkelijk en er werken vriendelijke mensen.
Rust, tactisch
Geen klachten
Iedereen is vriendelijk en wordt goed geholpen aan de balie. En tandarts met assistente zijn leuk en maken een praatje en behandelen mij zeer correct. Dit geld ook voor de mond hygiëniste
Tandarts Bol is erg goed. Legt alles goed uit. Neemt de tijd voor je. Alle assistentes zijn allemaal even vriendelijk en kundig!
Ondanks dat een behandeling bij de tandarts niet een fijn uitje is, kon ik snel terecht en werd op een prettige en volgens mij vakkundige manier geholpen met een afgebroken kies.
Vriendelijk personeel
Fijne behandeling. Goede uitleg
afspraak maken gaat moeizaam, deze ligt 2 maanden vooruit
De tijd tussen afspraak maken en de daadwerkelijke afspraak duurt erg lang. Vaak langer dan 3 maanden. De aanvangstijd mag wel naar 8 uur. s'avonds voor afspraak zou ook welkom zijn.
Vriedelijke mensen Stelde mij op mijn gemak Alles werd goed uit gelegd wat er ging gebeuren
Ik ben erg tevreden over de tandarts. afspraken maken gaat ook goed en duidelijk.
Prima controle
Pastoor van Kessellaan 3
4731BH Zevenbergen
Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.