Rustig en zeer vakundig. Geen enkelle pijn meer na het vullen van 2 gaatjes
Doen heel afstandelijk en wouden eigenlijk niks doen werd doorverwezen met enorme gaten in verstandskiezen wetende dat ik niet snel een afspraak kreeg bij de kaakchirurg.
Prima service, je wordt netjes geholpen. Alles wat er gedaan wordt, wordt toegelicht. Bij vragen krijg je zeer goed antwoord en uitleg
Ben perfect geholpen door een tandarts waar ik al vele jaren kom
Eerst krijgen we een mailtje om een afspraak te maken. afspraak maken gaat vlot en vriendelijk. De afspraak is meestal op tijd en ben heel tevreden over hoe de behandeling verloopt bij de tandarts.
Vriendelijk ontvangen, kundige en geduldige tandarts
Prettig geholpen en behandeling goed uitgelegd. Duidelijke afspraken.
Hele goede kijk op tanden. Neemt tijd voor de kleintjes, legt alles goed uit. Je komt met plezier en gaat met een glimlach weg.
Correct en personeel altijd netjes.
Worden altijd netjes geholpen, informatie is volledig. Vind onze tandarts erg prettig naar de kinderen toe, rustig en legt alles uit. Geen overbodige behandelingen die hij niet nodig acht.
goed en vriendelijk behandeld
goede aandachtlijke zorg
Ik heb de behandeling als prettig ervaren.
Eerste indruk professioneel maar ben maar 1x geweest. Alleen 6 weken wachten om een gaatje te vullen vind ik erg lang. Voelt niet lekker om m gaatje rond te lopen
steeds weer een nieuwe tandarts is niet fijn
Mooi en schoon gebouw waar alleen maar vriendelijke mensen werken
Je vriendelijk te woord gestaan en men neemt tijd voor je. Bovendien is mijn tandarts super, hij weet dat ik super nerveus ben en speelt daar goed op in.
Vriendelijke ontvangst. Geen lange wachttijd. Behandeling wordt altijd zorgvuldig uitgevoerd.
Prima praktijk waar je goed geholpen wordt. Kernwoorden wat mij betreft: toegankelijk, persoonlijk, deskundig.
Prima geholpen(vooralsnog de echte behandeling moet nog plaatsvinden)
Prima geholpen
Ik wordt er altijd op tijd en netjes geholpen. Allemaal hele vriendelijke mensen ook
Pastoor van Kessellaan 3
4731BH Zevenbergen
Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.