Gewoon goed
Het zal nooit een hobby worden naar de tandarts gaan, maar naar deze tandarts gaan is goed te doen.
Zie boven.
De tandarts was duidelijk in wat er ging gebeuren, ook voorzichtig tijdens de behandeling. Fijn dat je een begroting krijgt wanneer er meerdere dingen behandeld moeten worden. Heb echt het gevoel dat ik zelf ook inspraak heb en dat het in overleg gebeurd.
Professioneel en kundig
Uitstekend, had klachten en kon gelijk bij Silvia komen. Zeer kundig en tevreden geholpen!
Bij binnenkomst staat duidelijk wat je moet doen, iemand van de balie komt je hier bij ondersteunen. Verder niets op aan te merken. Alleen tijdens de behandeling is het af en toe onduidelijk wat er gezegd wordt, dit komt door het mondkapje en het spatscherm. Je ligt dan ook in de stoel en ziet het gezicht van de mondhygiëniste niet waardoor je soms een paar keer moet vragen wat ze zegt. Maar het is niet anders dus ze zullen vaker iets 2x moeten zeggen maar ik heb daar begrip voor.
Tandarts Bol zeer geschikt, legt alles goed uit en past de Corona regels perfect toe.
Ik ben zeer tevreden over deze praktijk. Hoewel een grote praktijk heb ik wel mijn eigen vertrouwde arts die ook begrip heeft voor mijn angst voor de tandarts.
Tandarts van Nes en Liset hebben ook.oog voor de mens en stelt iedereen op zijn gemak. Geen onnodige behandelingen. Ik ben zeer tevreden
vriendelijke ontvangst, prima sfeer, zorgzaam, werkt voor mij goed als angstige patient.:)
We hadden een nieuwe tandarts waar we erg over te spreken zijn. Zelf erg bang en ze stelde me erg op me gemak. Ook voor onze zoons was het een erg fijne ervaring. We hopen dat deze tandarts blijft.
Mijn eigen tandarts was tandarts Van Nes. Ik ben gewend dat de tandarts tijd voor je neemt en goed onderzoek doet naar de staat van je gebit. Daarnaast voert hij, waar nodig, gebitsreiniging uit. Hierdoor hoef ik slechts eenmaal per jaar naar de mondhygiënist en eenmaal per jaar naar de tandarts. Vanwege corona zat ik deze keer bij een andere, vrouwelijke, tandarts. Helaas heb ik geen naam. Ik ging liggen op de stoel en ongeveer 45 seconden later stond ik weer op mijn benen. Er werd aangeraden tweemaal per jaar naar de mondhygiënist te gaan en eenmaal per jaar de tandarts. Er werd geen gebitsreiniging uitgevoerd. Ik heb zo’n slechte ervaring met deze tandarts dat ik overweeg over te stappen naar een andere, meer klantvriendelijke, tandarts.
Prettig, persoonlijk vriendelijk en altijd op de tijd die is afgesproken.
Prima ondanks de noodzakelijke corona maatregelen.
Alles is goed benoemd tijdens de behandeling. Je weet dus wat er allemaal gedaan is tijdens de behandeling.
NVT
Prima behandeling en bejegening.
Vriendelijke mensen, goede behandeling
Erg kundig,uitleg over wat er gaat gebeuren,en wat de keuzes zijn qua implantaten.was voor het eerst bij jullie,maar een dikke 10!!
Goed en netjes ben keurig geholpen
Alles goed geregeld, aangegeven en op orde. Communicatie is goed. Alleen jammer dat afspraken afgemeld worden ivm corona. Begrijpelijk dat tandarts het lastig vind om zo te werken, maar hierdoor wordt het ook steeds lastiger plannen. Dat is jammer.
Deze tandarts is top! Voert alleen behandelingen uit die nodig zijn. Doelmatig. Ik ben super tevreden. Heeft in 1984 een kroon geplaatst. Die zou 15 jaar meegaan. Inmiddels zit die er 36 jaar in. Vakman!
Pastoor van Kessellaan 3
4731BH Zevenbergen
Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.