Vriendelijk ontvangst, ook telefonisch. Uitgebreide hygiene maatregelen. En rustig en duidelijk geholpen door de tandarts
Had afspraak met mondhygeniste, prima geholpen. Tandarts Bol had afzegging kon dus gelijk even controleren, hoefde ik volgende week niet. Ook prima geholpen.
Vies spul waarmee ik mijn mond moest spoelen.
Bij de laatste controle werden er drie gaatjes geconstateerd waar niets aan wordt gedaan, maar werd gewezen op het tandsteen met alle gevaren van dien! Advies: een extra tandverzekering nemen voor volgend jaar! Vanaf het begin dat ik bij mondzorg kom wordt ik geadviseerd om een extra tandverzekering te nemen! Ik weet niet wat verstandig is, zal het maar eens aan de zorgverzekeraar gaan voorleggen, hoe zij daarover denken?
uitstekend geholpen . Rustige behandelaar.
Ik ben prettig behandeld maar heb al vaker aangegeven aan de tandarts dat de behandelstoel voor mij niet prettig zit. Mijn schouders rusten nergens op waardoor het heel moeilijk is om te ontspannen. Misschien hebben langere mensen hier geen last van, ik ben 1.62 mtr. De tandarts gaf aan dat hij deze klacht al vaker had gehoord.
fijne omgeving, vriendelijk personeel, en alles onder een dak, makkelijk.
Voorlopig in ieder geval, vandaag moeten happen en daar heb ik verschrikkelijk veel moeite mee, maar de tandarts heeft geduldgetoond en had leuke afleiding, manoeuvreren.weet helaas de naam van de arts niet.
Wordt goed geholpen. Iedereen kundig en vriendelijk
Prettig geholpen
Na 15 jaar met lood in m’n schoenen genoodzaakt een bezoek aan de tandarts. Voorheen bij een andere tandarts gezeten, dus hier voor het eerst. Je wordt hier goed op je gemak gesteld en wordt er goede uitleg gegeven. Op naar de volgende behandeling.
Vriendelijke, goede, snelle behandeling.
Kon precies op tijd naar binnen. Alles verliep naar wens.
Ik ben over het algemeen tevreden.
Zeer zorgvuldig
kon snel terecht en werd goed geholpen
goede zorg
Vanaf het moment dat ik geholpen ben bij Mondzorg, heb ik geen angstig gevoel meer bij het tandarts bezoek. Zowel de mondhygiëniste als de tandarts hebben mij prima geholpen. Ik heb inmiddels 3x een andere tandarts gehad, maar door de positieve benadering van alle drie en het 'verstaan' van hun vak, was dat voor mij geen probleem. Hoewel ik veel tandsteen heb, heb ik de behandeling door mondhygiëniste Meintje steeds als heel positief ervaren. Fijn om zo'n goed team in de buurt te hebben !! Als jullie een Mondzorg-fanclub hebben word ik lid ;-) Groet van Marjan
Ondanks mijn angst door rust behandeling kunnen voltooien
Ik kom hier al jaren. Onlangs ben ik verhuisd en is het wat verder weg voor mij, maar ik heb nog geen enkele seconden in mijn hoofd gehad om bij deze tandarts weg te gaan. Ze kennen hun patienten stuk voor stuk en geven je ook een warm welkom waardoor je je snel op je gemak voelt als je binnen komt. -maaike
Goede voorlichting en correcte behandeling
Vriendelijk aan de balie
Worden goed geholpen
ik ben blij eens naar een andere tandarts te zijn gegaan.
Pastoor van Kessellaan 3
4731BH Zevenbergen
Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.