Wij zitten bij tandarts bol. Hij neemt echt de tijd voor je, en ook naar de kinderen legt hij alles makkelijk uit!
Ik kon snel terecht toen dat nodig was. Tandarts zelf geeft goede feedback.
Tot nu toe 4 keer een andere tandarts gekregen bij elke afspraak. Naar meermaals aangegeven te hebben dat wij echt behoefte hebben aan een vaste tandarts is het elke keer weer een verassing wie wij aantreffen. Van ervaren "vervangers" tot tijdelijke medewerkers die een cursus communicatie goed kunnen gebruiken. Receptioniste is overigens altijd vriendelijk, hierboven helaas een slechte organisatie.
Ik kwam op controle en dezelfde dag nog geholpen aan een vulling
Snel geholpen, gevoel dat er eerlijk gekeken wordt wat nodig is (geen onnodige behandeling)
Helemaal goed
netjes behandeld
Goed en vakkundig bezoek
Tandarts legt alles zorgvuldig uit. Nieuwe afspraak kan na bezoek gelijk gepland worden.
Ontvangst was. prima. Goede veiligheidsnormen en werden ook goed in acht genomen. Tijd van de afspraak klopte precies. Goede behandeling, was snel klaar.
Prima ontvangst wat betreft Corona maatregelen. Alles werd goed schoongemaakt, afstand werd goed in acht genomen.
informatie vooraf via de mail was duidelijk. Ook bij binnenkomst het ritueel, goed te doen.
Prettige ervaring, ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen.
Jaarlijkse controle werd prettig en professioneel uitgevoerd. Kalksteen werd direct verwijderd.
Zeer kundige tandarts .
Gezien de angst voor "de tandarts" ben ik zeer tevreden over de werkwijze :-)) Alles wordt duidelijk uitgelegd, er wordt tijd genomen om alles uit te leggen en stelt ons op ons gemak en overleg elke stap die er genomen wordt.
Snel en goed geholpen
Bij mondzorg Zevenbergen werkt al enige tijd tandarts Bol. De vorige tandarts heeft me enorm bang gemaakt voor iedere behandeling. Gelukkig heeft tandarts Bol alles netjes gerepareerd en doet dat met rust, duidelijk vertellen wat hij doet, dat geeft me vertrouwen. Tevens zijn alle assistentes en de dames aan de balie super vriendelijk. Ik ga naar geen enkele andere tandarts!
Tot nu toe netjes en goed geholpen
vlotte behandeling snel geholpen
Het is een super mooie praktijk met lieve mensen die klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden en je op je gemak te stellen! Er mag ook gelachen worden in de wachtkamer, fijn! De tandarts zelf neemt altijd echt de tijd om te vragen hoe het met je gaat, ook bij mijn dochter zo voelt ze zich wat meer op haar gemak en is ze niet bang om vragen te stellen. Erg fijne tandarts! tandarts Bol.
Had sinds lange tijd altijd dezelfde tandarts, nu wegen COVID Sylvia , en is ook goed bevallen , heb nog nagedacht over haar constatering ( slijtage achter voortanden ) zij dacht drank , overgeven sappen ed Ik gebruik niks van dat alles , eenmaal thuis realiseerde ik dat ik iedere ochtend lauw water drink met oa citroensap.... Heb dat dus gelijk geschrapt uit m’n ritueel Ook nog advies gehad mbt orthodontist ivm erger scheefstand onder gebit wat ik erg vind , daar denk ik nog ff over
Pastoor van Kessellaan 3
4731BH Zevenbergen
Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.